حاشیهای از تجمع مردمی: ما هم اعتراض داریم ولی راهش آشوب نیست
یکی از شرکتکنندگان در اجتماع مردمی، دستنوشتهای درخصوص محکومیت اغتشاشات را بهدست گرفته است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، اجتماع گسترده و انبوه مردمی در محکومیت اغتشاشات و ناآرامیهای اخیر که منجر به شهادت نروهای حافظ امنیت، کشتار و آسیبزدن به مردم، تخریب اموال عمومی و نهادهای اداری و نظامی و درمانی، هتک حرمت مساجد و جسارت به ساحت قرآن کریم شد، از ساعتی پیش در میدان انقلاب اسلامی آغاز شده است.
حضور برخی تهرانیها با قرآن در اجتماع ضد اغتشاشات میدان انقلاباز جمله نکات قابل توجه در این اجتماع، پلاکاردی بود که یکی از جوانان حاضر در مراسم بهدست گرفته بود. در این دستنوشته آمده که "ما هم به گرانی معترضیم اما آشوب و تخریب اموال مردم راهش نیست؛ حواستان به خون شهدا باشد."
بر اساس این گزارش، مردم در روزهای گذشته از طرق مختلف اعلام کردند که ضمن تحمل فشارهای اقتصادی، اقدامات تروریستی عوامل موساد را محکوم کرده و اعتراض را غیر از اغتشاش دانسته بودند.