چهارشنبه 17 بهمن 1403

حاشیه بازی مس و گل گهر | فهرست خالی سیرجانی‌ها / وزش باد شدید در ورزشگاه

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
حاشیه بازی مس و گل گهر | فهرست خالی سیرجانی‌ها / وزش باد شدید در ورزشگاه

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم‌های مس رفسنجان و گل گهر سیرجان از ساعت 19:30 امشب در هفته بیست و هفتم لیگ برتر در ورزشگاه شهدای صنعت مس رفسنجان به مصاف هم می‌روند.

* با توجه به غیبت مهدی تیکدری، آرمین سهرابیان، میلاد زکی پور، محمدرضا خانزاده، حسین نخودکارو محمد حسین اکبر منادی، در فهرست نفرات ذخیره تیم گل گهر فقط 6 بازیکن قرار گرفته‌اند و سه جای خالی در این لیست دیده می‌شود.

* حدود 1500 هوادار برای تماشای بازی در ورزشگاه حضور داشتند که در میان آنها حدود 50 نفر طرفدار گل گهر گهر بودند.

* میثم تیموری، گادوین منشا، محسن آذرباد، مهدی ترکمان و حسن جعفری قبل از بازی سمت نیمکت گل گهر رفته و با امیر قلعه نویی و دستیارانش خوش و بش کردند. حتی ترکمان دسته گلی را هم به سرمربی گل گهر تقدیم کرد.

* کادرفنی دو تیم هم پیش از شروع بازی خوش و بش گرمی با هم داشتند.

* وزش باد در ورزشگاه روی بازی تاثیر منفی گذاشته بود و توپ ها به سختی به هدف می‌رسید.

* در دقیقه 33 اعلام شدن اوت به سود مس با اعتراض امیر قلعه نویی به داور چهارم همراه شد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید امیر قلعه نویی لیگ برتر فوتبال ایران گل گهر سیرجان مس رفسنجان هفته بیست و هفتم لیگ برتر محمد ربیعی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
حاشیه بازی مس و گل گهر | فهرست خالی سیرجانی‌ها / وزش باد شدید در ورزشگاه 2