حاشیه سوپرجام | اعتراض مطهری به فحاشی روی سکوها / انتقاد گلمحمدی از وقت تلف کردن حریف
![حاشیه سوپرجام | اعتراض مطهری به فحاشی روی سکوها / انتقاد گلمحمدی از وقت تلف کردن حریف](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1400/11/18/14001118000785_Test_PhotoN.jpg)
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سروصدا و فحاشی هواداران تیم فولاد در دقایق پایانی مسابقه با پرسپولیس سبب اعتراض حمید مطهری مربی تیم پرسپولیس به مأموران امنیتی بازی شد و به آنها اعلام کرد آیا نمیتوانند تماشاگران حریف را ساکت کنند؟
* پس از ورود علیرضا ابراهیمی به زمین و افراد سیرجانی حاضر در ورزشگاه ادعا میکردند بازیکن همشهریشان کار را برای پرسپولیس در خواهد آورد و سبب به تساوی کشیده شدن بازی خواهد شد.
* هواداران پرسپولیس در دقایق پایانی از داور مسابقه درخواست کردند به دلیل اتلاف وقتهای بیش از اندازه احسان مرادیان و بازیکنان حریف وقت اضافه بیشتری را محاسبه کند.
* یحیی گلمحمدی هم با اعتراض به این رفتار دروازهبان فولاد و روی زمین افتادن وی به سمت داور چهارم و کمک داوری بازی رفت و نسبت به رفتار این بازیکن اعتراض کرد.
* در زمان تعویض دو بازیکن فولاد در دقیقه 90 اعتراض مجدد نکونام و اکبریان سبب شد داور تذکری جدی به سرمربی تیم فولاد بدهد.
* کمال کامیابینیا در وقتهای اضافه به شکل عجیبی روی زمین نشسته بود و به حمید رجبی برادر همسرش که مربی تیم فولاد است نگاه میکرد.
* وحید امیری هم با حضور در کنار زمین از جواد نکونام خواست به بازیکنانش بگوید به جای روی زمین افتادن فوتبال بازی کنند.
انتهای پیام /