حدادی: به این نتیجه رسیدیم که درویش استعفا کند / اعضای تیم را جریمه کردیم

رئیس هیئت مدیره پرسپولیس گفت: بعد از باخت مقابل خیبر به این نتیجه رسیدیم که رضا درویش از سمت خود کنارهگیری کند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پیمان حدادی گفتوگو درباره استعفای امشب رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس بعد از شکست مقابل خیبر خرمآباد، اظهار داشت: بعد از باخت امشب به این نتیجه رسیدیم که آقای درویش از سمتش کنارهگیری کند. البته آقای درویش از قبل به این نتیجه رسیده بود که استعفا کند. هنوز متن استعفا را به دست هیئت مدیره نرسانده است، ولی فکر میکنم تا امشب مکتوب آن را هم میرساند.
درویش استعفا کردوی در ادامه افزود: موضوع دیگر بحث عملکرد فنی بود که تصمیم این شد که درصدی اعضای تیم را جریمه کنیم. درباره وحید هاشمیان هم قرار شد هیئت مدیره چند جلسه برگزار کند و درباره او تصمیمگیری کنیم.
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره انتخابش بهعنوان سرپرست موقت به جای رضا درویش گفت: نظر هیئت مدیره این بود که یکی از بین من و آقای اینانلو سرپرست شود. این موضوع را هم به اطلاع آقای احمدی رساندیم. نظر من روی اینانلو بود، ولی نظر ایشان هم من بودم. با توجه به اینکه من بیشتر در کارهای اجرایی بودم در نهایت به این نتیجه رسیدیم که فعلاً من به صورت موقت کارهای اداری باشگاه را جلو ببرم.
حدادی درباره آینده وحید هاشمیان در پرسپولیس و اینکه چه تصمیمی راجع به او خواهد گرفت، تصریح کرد: هیئت مدیره تصمیم میگیرد. فعلاً قرارمان این است که در مذاکرات، آقای اینانلو و من کار را بهعنوان نماینده باشگاه جلو ببریم.
وی در پاسخ به این پرسش که گزینه باشگاه برای جانشینی هاشمیان گزینه داخلی است یا خارجی، خاطر نشان کرد: این نظر هیئت مدیره است و نمیتوانیم بگوییم ایرانی یا اخراجی، باید هیئت مدیره تصمیم بگیرد. ضمن اینکه اول باید در مورد هاشمیان تصمیمگیری کنیم و بعد به سراغ این موضوع برویم.