جمعه 13 شهریور 1405

حراج اثر نقاش سوئدی که پس از مرگ مشهور شد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
حراج اثر نقاش سوئدی که پس از مرگ مشهور شد

تابلو نقاشی از «هیلما آف کلینت» نقاش مشهور سوئدی که از سال 1988 تاکنون در انظار عمومی به نمایش درنیامده، اکنون در یک گالری واقع در استکهلم برای فروش گذاشته شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از آرت‌نت، قرار است این تابلو نقاشی آبرنگ از تاریخ بیست و نهم آوریل در «CFHill» که یک گالری واقع در شهر استکهلم است، به عنوان بخشی از نمایشگاه جدیدی که شامل آثار «مارک شاگال» و «‌اندی وارهول» می‌شود، به نمایش عموم گذاشته شود.

این اثر که به سال 1930 تعلق دارد و با عنوان «شعله‌های آتشین» شناخته می‌شود، در سال 1988 یعنی زمانی که هنوز آثار این هنرمند سوئدی شناخته شده نبود، در یک حراجی خصوصی به قیمت 2 هزار دلار فروخته شد.

حالا ارزش این اثر هنری بین 300 هزار تا 500 هزار دلار برآورد شده است. این اثر هنری یکی از دو نقاشی آبرنگی محسوب می‌شود که «هیلما آف کلینت» به عنوان هدیه به دو هنرمند زن هم عصر خود هدیه داد. هنوز موقعیت نقاشی دوم مشخص نیست.

یک نقاشی آبرنگ هم اندازه دیگر از این هنرمند نیز که به سال 1931 باز می‌گشت در پاییز سال گذشته در یک حراجی سوئدی به قیمت 168 هزار دلار فروخته شد.

این هنرمند پیشگام که در زمان حیاتش نادیده گرفته می‌شد، سال گذشته موضوع نمایشگاه بزرگی در موزه «گوگنهایم» واقع در نیویورک بود که با استقبال چشمگیر بازدیدکنندگان مواجه شد.

بخش اعظمی از آثار این هنرمند در اختیار بنیاد «هیلما آف کلینت» قرار دارند و آن دسته از نقاشی‌هایش که در مجموعه‌های خصوصی نگهداری می‌شوند نیز به ندرت از حراجی‌ها سر در می‌آوردند.

به گزارش «آرت نیوزپیپر»، «هیلما آف کلینت» درباره نقاشی‌هایش بیان می‌کرد: «نقاشی‌هایم مستقیما از درون ذهنم خلق شده‌اند بدون این‌که از هیچ طرح اولیه و یا انرژی زیادی برای خلق آن‌ها استفاده کنم. من به هیچ وجه نمی‌دانستم که نقاشی قرار است چه چیزی را به تصویر بکشد، با این حال با قدرت پیش می‌رفتم، بدون آنکه کوچک‌ترین نقشی را تغییر دهم».

«هیلما آف کلینت» در سال‌های 1906 تا 1908 یک مجموعه 111 عددی و در طی سال‌های 1912 تا 1915 بیش از 83 اثر دیگر خلق کرد.

انتهای پیام