دوشنبه 28 مهر 1404

حق اولاد بازماندگان در مهرماه قطع شد؛ دیوان عدالت هم 700 هزار تومان می‌خواهد!

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
حق اولاد بازماندگان در مهرماه قطع شد؛ دیوان عدالت هم 700 هزار تومان می‌خواهد!

بازماندگان مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی از قطع حق اولاد شهریور و مهرماه خبر می‌دهند و می‌گویند نه تنها معوقات پرداخت نشده، بلکه سازمان تأمین اجتماعی به صراحت اعلام کرده که حق اولاد بازماندگان دختر قطع شده و برای اعتراض باید از طریق دیوان عدالت اداری با هزینه‌ای حدود 700 هزار تومان اقدام کنند؛ مبلغی که برای حداقل‌بگیران کمرشکن است.

جمعی از بازماندگان مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی در تماس با رسانه‌ها اعلام کردند که برخلاف وعده‌های مطرح‌شده در اخبار، نه تنها حق اولاد شهریورماه واریز نشده، بلکه پس از دریافت حقوق مهرماه، متوجه قطع حق اولاد این ماه نیز شده‌اند.

قطع حق اولاد دختران؛ پاسخ تأمین اجتماعی به بازنشستگان

یکی از بازنشستگان اظهار کرد: «برای پیگیری قطع حق اولاد به سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کردم و به صراحت گفتند که حق اولاد بازماندگان دختر قطع شده و برای مهرماه هیچ مبلغی به‌عنوان حق اولاد پرداخت نشده است.»

دیوان عدالت اداری؛ تنها راه اعتراض با هزینه سنگین

این مستمری‌بگیر افزود: «تأمین اجتماعی اعلام کرد که برای مهرماه هیچ پرداختی انجام نمی‌شود و در صورت اعتراض، باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنیم. به دیوان مراجعه کردم و گفتند ثبت شکایت حدود 700 هزار تومان هزینه دارد.»

حداقل‌بگیران در تنگنا؛ 700 هزار تومان برای شکایت نداریم!

وی با گلایه از شرایط مالی دشوار بازنشستگان گفت: «ما حداقل‌بگیران از پنجم ماه پولی در جیبمان نمی‌ماند که بخواهیم صرف ثبت شکایت و رفت‌وآمد کنیم. پرداخت 700 هزار تومان برای ما واقعاً دشوار است.»