یک‌شنبه 14 اردیبهشت 1404

خاویر تباس:/ در لالیگا تنها رئال می‌تواند امباپه را بخرد

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
خاویر تباس:/ در لالیگا تنها رئال می‌تواند امباپه را بخرد

خاویر تباس، رئیس لالیگا، اعلام کرد که از تیم‌های حاضر در این لیگ، تنها رئال مادرید توانایی مالی خرید کیلیان امباپه را دارد.

به گزارش "ورزش سع"، رئالی‌ها مدت ها به دنبال خرید این ستاره ملی‌پوش فرانسوی بود اما در پایان فصل قبل تصمیم گرفت که قراردادش را با پاری سن ژرمن تمدید کرد؛ تصمیمی که خشم رئالی‌ها را به همراه داشت. اما بعد از حذف پاری سن ژرمن از رقابت های این فصل لیگ قهرمانان، بار دیگر شایعاتی در مورد جدایی امباپه از این باشگاه منتشر شد و در این بین تباس اعلام کرد که از باشگاه‌های لالیگایی، تنها رئال توانایی خرید او را دارد تا عملا بارسا را از رقابت خرید این بازیکن خارج کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:"در لالیگا تنها یک باشگاه می‌تواند امباپه را بخرد که آن هم رئال مادرید است. من دوست دارم او را در لیگ مان ببینم." بارسا به دلیل مشکلات مالی در یکی دو سال اخیر در ثبت قرارداد بازیکنانش هم مشکل داشته است و حتی به تازگی قرارداد جدید گاوی با این باشگاه لغو شد.

خاویر تباس:/ در لالیگا تنها رئال می‌تواند امباپه را بخرد 2