سه‌شنبه 6 آبان 1404

خبر رسمی درباره عرضه اولیه جدید بورسی اعلام شد

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
خبر رسمی درباره عرضه اولیه جدید بورسی اعلام شد

هفتمین عرضه اولیه امسال، با عرضه 9 درصد سهام سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک به روش ترکیبی، شنبه آینده در فرابورس انجام می شود.

9 درصد سهامک شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک به عنوان هفتمین شرکت تازه وارد از طریق فرابورس، شنبه 10 آبان وارد بازار می شود.

بر اساس این گزارش، 270 میلیون سهم معادل 9 درصد سهام "پتوسعه" در دو مرحله با قیمت ارزش گذاری 8743 ریالی در بازار دوم معاملات فرابورس عرضه می شود که در مرحله اول 90 میلیون سهم معادل 3 درصد با حداکثر سهمیه یک میلیون و 125 هزار سهمی به سرمایه گذاران واجد شرایط به روش حراج عرضه می شود.

180 میلیون سهم

در مرحله دوم، 180 میلیون سهم معادل 6 درصد دیگر همان روز با حداکثر سهمیه 360 سهمی به سهامداران حقیقی و حقوقی به روش قیمت ثابت کشف شده تعلق می گیرد. مشاور عرضه هم کارگزاری صبا تامین و متعهد خرید تامین سرمایه دماوند است.

اران م در دوم او اد داده ه در آن روز دارای ار وش تبعی ا م با قیمت اعمال 30 درصد بالاتر از قیمت کشف شده روز عرضه اولیه در سررسید 10 آبان سال 1405 ا د.

عرضه اولیه های انجام شده در بورس

طی سال جاری سهام 5 شرکت سرمایه گذاری پایا تدبیر پارسا، سرمایه گذاری مهر، لیزینگ اقتصاد نوین، پویا و صنایع غذایی رضوی عرضه اولیه شده و پس از عرضه گروه مالی مهرگان تامین پارس طی روز چهارشنبه، سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک هفتمین سهم جدید سال بشمار می رود.