خسارت 100 میلیارد تومانی به دنبال محدودیتهای گاز و برق در لوله گستر اسفراین
مدیرعامل شرکت لوله گستر اسفراین در خراسان شمالی از خسارت بیش از 100 میلیارد تومانی به دنبال محدودیتهای برق و گاز طی سال گذشته خبر داد.
دنیای اقتصاد_خراسان شمالی: مازیار زند در نشست خبری که 28 آذرماه برگزار شد، اظهار کرد: اعمال محدودیتهای برق و گاز تاکنون به طور میانگین سبب ماهانه 35 میلیارد تومان ضرر شده است.
وی افزود: در سال گذشته، این مجموعه بیش از 90 روز به دلیل قطعی و محدودیتهای گازی تعطیل شد و امکان تولید نداشتیم به همین دلیل امکان رسیدن به هدفگذاری انجامشده میسر نشد.
وی تاکید کرد: لوله گستر اسفراین به عنوان یک مجموعه دولتی زیر مجموعه سازمان گسترش، تا سال 1399 زیانده بود که با تلاش جمعی سودآور شد؛ اما طی سال گذشته به دلیل محدودیتهای برق و گاز و تعطیلی، صرفا سربهسر شدیم.
زند گفت: امسال نیز پیشبینی میکنیم که با محدودیت گاز روبهرو شویم. اما تلاش کردیم تا از نقطه سربهسر عبور کنیم و پیشبینی میشود سودده باشیم.
به گفته وی، تولید 28 هزار تن محصول برای امسال برنامهریزی شده که تاکنون 16 هزار تن از آن تحقق یافته است.
مدیرعامل شرکت لوله گستر اسفراین به مسئولیتهای اجتماعی نیز اشاره کرد و افزود: همیشه تلاش کردهایم تا در بخشهای مختلف، پشتیبان استان و شهرستان باشیم و به عنوان مثال میتوان به کمکها در حوزه ورزش، گروههای جهادی، درمانگاه و... اشاره کرد.
وی بیان کرد: اما مسئله اینجاست که در حوزه مسئولیت اجتماعی درخواستهای زیادی مطرح میشود و همه هم اعتقاد دارند که درخواست آنها اولویت دارد. لذا با همکاری مجتمع صنعتی اسفراین مطالعاتی را در خصوص اولویتها انجام دادیم که در مرحله نهایی شدن قرار دارد تا بتوانیم کمکهای موثرتری داشته باشیم.
زند اظهار کرد: ماشین آلات این مجموعه زمانی که وارد شد، 25 سال کار کرده بود. اکنون نیز بیش از 20 سال است که مشغول به فعالیت است و حدود 50 سال عمر دارند و نیاز به نوسازی وجود دارد.
وی تاکید کرد: ما اکنون تنها تولیدکننده لولههای بدون درز 6 اینچ تا 16 اینچ در خاورمیانه هستیم که رزوه های آن مخصوص است. اما تکنولوژیهای جدید برای آن وجود دارد که به دلیل تحریمها نمیتوانیم از آنها استفاده کنیم. هرچند تولیدات ما همانقدر کیفیت دارد و مورد استفاده قرار میگیرد.
وی ادامه داد: براساس برنامهریزیهای انجام شده، مصوب کردهایم به میزان 10 میلیون یورو نوسازی ماشین آلات داشته باشیم که تا حدودی پیش رفته ایم و بدین منظور معادل 100 میلیارد تومان از منابع داخلی هزینه شده است.
--> اخبار مرتبط- ضرورت استفاده بهینه شهرداری ها از ظرفیت ها و ایجاد درآمد پایدار
- برگزاری دومین کنگره شهدا باعث ترویج روحیه ایثار و سلحشوری و امید در جامعه می شود
- هشدار! مراقب یخ زدگی کنتور آب منازل باشید
- افزایش 10 درصدی مصرف گاز در خراسان شمالی طی 2 روز گذشته
- استقرار 220 راهدار در محورهای خراسان شمالی طی اجرای طرح زمستانی