خشم و هیاهو در «شاهکشی»
کتاب صوتی «شاهکشی»، داستانی از ابراهیم اکبری دیزگاه منتشر شد. این اثر، داستانی درباره انقلاب و خشم انسانی است که سالها در فضای استبداد زیسته است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب صوتی «شاهکشی»، اثر ابراهیم اکبری دیزگاه با همکاری مؤسسه شهرستان ادب و سماوا تولید شد و در دسترس علاقهمندان قرار گرفت. کتاب که با صدای احمد هاشمی تولید شده است، داستانی درباره انقلاب است.
اکبری دیزگاه که از نویسندگان شناختهشده در حوزه داستان است، در کتاب «شاهکشی» به ماجرای انتقام یک پسر قمی میپردازد که پدرش را در سال 42 در ماجرای فیضیه از دست داده است. این پسر تاریخ خوانده و میخواهد در جشنهای 2500 ساله، شاه را در تخت جمشید ترور کند.
او از طریق دایی خود که مسئول حفاظت آنجا است، به محل جشن راه پیدا میکند، همین موضوع سبب میشود تا مخاطب با اتفاقات متعددی مواجه شود. در این اثر تصویری از خانوادهای را که در دیکتاتوری محمدرضا پهلوی زندگی میکرده و از هم پاشیده شدهاند، به تصویر کشیده میشود.
نثر کتاب ساده و روان است اما نویسنده از استفاده از تکنیکهای روایت داستان نیز غفلت نکرده است. از منظر محتوا، کتاب «شاهکشی» آینهای است از خشم و هیاهوی یک انسان هنگامی که از زندگی در بستر استبداد خسته شده و طغیان میکند. فضای بسته و مستبدی که یک جوان تحصیلکرده را مجاب میکند که سلاح به دست بگیرد و در پی انتقام باشد.
داستان «شاهکشی»، داستان یک انسان است؛ انسانی افسرده از روزگار تلختر از زهر و خشمگین از ظلم و جوری که بر خودش، خانودهاش و مردمش رفته است.
11 روایت تکاندهنده از فاجعه منا به قلم ابراهیم اکبری دیزگاه اکبری دیزگاه: تاریخ مشروطه تاریخ تولد انسان نوین ایرانی است اکبری دیزگاه: نویسندگی در کشور ما نوعی مصیبت است / مدرننویسی تناقضی با نوشتن از آیینها و سنتها ندارد