شنبه 20 بهمن 1403

خط خورده‌های همیشگی پرسپولیس به نیمکت برگشتند

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
خط خورده‌های همیشگی پرسپولیس به نیمکت برگشتند

با برداشته شدن محدودیت لیست بازی‌ها، گاریدو از نفرات بیشتری روی نیمکت خود بهره می‌برد.

به گزارش "ورزش سه"، گاریدو برای بازی با ملوان باز هم تغییراتی در ترکیب تیمش لحاظ کرد که بخش اعظمی از این تغییرات اجباری بود و با توجه به محرومیت ایوب العملود و مصدومیت لوکاس ژوائو و سرلک، نفرات دیگری در ترکیب قرار گرفتند.

اما نکته مهم و حائز اهمیت لیست پرسپولیس برای این بازی حضور سعید صادقی و یاسین سلمانی روی نیمکت است؛ گاریدو با توجه به تغییر قانون سازمان لیگ مبنی بر حضور 9 بازیکن بزرگسال روی نیمکت و لزوم 2 بازیکن زیر 21 سال، از 10 بازیکن روی نیمکت خود بهره می‌برد که پس از چندین بازی سعید صادقی و یاسین سلمانی روی نیمکت این تیم نشستند.

دیگر نیمکت‌نشینان پرسپولیس برای بازی با ملوان، مرتضی پورعلی‌گنجی، سهیل صحرایی و میلاد محمدی هستند که احتمالا در نیمه دوم فرصت حضور در زمین را داشته باشند.

علی علیپور به مانند بازی قبل کار را از روی نیمکت آغاز کرده و از گزینه‌های اصلی تعویض در نیمه دوم به شمار می‌رود.

سعید مهری، علیرضا عنایت‌زاده، حسین حاجی‌زاده و امیررضا رفیعی دیگر بازیکنان نیمکت نشین این تیم مقابل ملوان هستند.