خط و نشان دروازهبان لهستان برای ستاره فرانسه
![خط و نشان دروازهبان لهستان برای ستاره فرانسه](https://static2.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/XsNB7OH2dt5w/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RaZPdqCUiIIZEkt7TZyzEhnm/h6nmzByZ8QZh.jpg)
شزنی دروازه بان یوونتوس و تیم ملی لهستان قبل از بازی با فرانسه در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2022 برای امباپه ستاره خروسها خط و نشان کشید.
شزنی بعد از رقیب شدن با فرانسه در این زمینه در مصاحبه با رادیو مونت کارلو، گفت: بدون شک فرانسه یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در جام جهانی 2022 به شمار میآید اما ما به عنوان یک تیم بهترین عملکرد را خواهیم داشت تا بتوانیم به مرحله بعد برویم.
وی درباره کلید متوقف کردن امباپه ستاره فرانسه در بازی پیش رو چیست؟ گفت: من کلید متوقف کردن امباپه در این بازی خواهم شد.
کیلیان امباپه ستاره فرانسه تا اینجای مسابقات جام جهانی با به ثمر رساندن 3 گل در رده دوم بهترین گلزنان قرار دارند.
--> اخبار مرتبط- بر خودت مسلط باش جواد!
- 51 گل؛ ژیرو به آنری رسید
- 64 درصد کلینشیت برای بیرو
- کانته، غایب بعدی جامجهانی؟
- اسکاتلند - لهستان با اهداف خیریه
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.