شنبه 22 شهریور 1404

دبیر کل اوپک: تقاضا برای نفت در حال افزایش است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
دبیر کل اوپک: تقاضا برای نفت در حال افزایش است

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از المصری الیوم، هیثم الغیص، دبیر کل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) روز یکشنبه گفت که صنعت نفت در جهان تا سال 2045 به سرمایه گذاری 12 تریلیون دلاری نیاز دارد.

الغیص در سخنرانی خود در مراسم افتتاحیه ششمین دوره نمایشگاه و کنفرانس بین المللی نفت مصر (EGIS) در قاهره گفت: تقاضا برای نفت پس از همه گیری کووید -19 افزایش یافت و انتظار می‌رود در سال جاری به 102 میلیون بشکه برسد و تا سال 2025 به 110 میلیون بشکه برسد.

وی ادامه داد: با این حال صنعت نفت در دوره اخیر از کمبود سرمایه‌گذاری متضرر شده است و برای اینکه این صنعت را ارتقا دهیم باید تا سال 2045، 12 تریلیون دلار سرمایه‌گذاری در این حوزه داشته باشیم که معادل سالانه 500 میلیارد دلار است و از همین رو سرمایه گذاری در امنیت انرژی به عنوان یکی از عناصر اصلی فعالیت اقتصادی و همچنین در دسترس بودن انرژی و ثبات در بازارهای انرژی اهمیت دارد.

الغیص با بیان اینکه اوپک به ثبات قیمت‌های جهانی نفت متعهد است، تصمیم جمعی برای کاهش تولید در اکتبر گذشته را گامی صحیح دانست و گفت: ائتلاف اوپک پلاس از لحاظ تاریخی نقش سازنده‌ای در تامین تقاضای بیشتر و حفظ تعادل بازار ایفا کرده است.

وی با اشاره به اینکه اوپک از انتقال به انرژی پاک حمایت می‌کند، گفت: اما از همه دست اندرکاران امور تغییرات اقلیمی می‌خواهیم تا از منظر دیگری به موضوع نگاه کنند و در جهت انتقال انرژی به نحوی که که امنیت انرژی را برای همه تضمین می‌کند، تلاش کنند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید اوپک تولید نفت سرمایه گذاری در صنعت نفت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است