دوشنبه 30 شهریور 1405

دختر محجبه اوگاندایی که به کودکان محروم تنیس روی میز آموزش می‌دهد + عکس

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
دختر محجبه اوگاندایی که به کودکان محروم تنیس روی میز آموزش می‌دهد + عکس

به گزارش خبرگزاری فارس، امینه لوکایا، قهرمان تنیس روی میز زنان اوگاندا که از سال 2017، یک آکادمی در کشورش تاسیس کرده، مشغول آموزش این رشته به کودکانی است که از بضاعت کمی برخوردار هستند تا زنجیره های فقر و جرم را بشکنند.

وی در این خصوص اظهار داشت: بنیانگذار یک سازمان غیر انتفاعی واقع در ناگوورو کامپالا هستم. این سازمان به کودکان این فرصت را می‌دهد تا استعداد خود را در ورزش به عنوان ابزاری برای شکستن زنجیرهای فقر، جرم و جنایت گسترش دهند. اگر کودکی بتواند رویایی داشته باشد که بهتر از آنچه در خانه ها و اجتماعات خود دیده، در این صورت به آنها افتخار می‌کنم. این چیزی است که من برای آنها به ارمغان می‌آورم.

امینه 32 ساله، اکنون متاهل و یک مادر است که موفقیت‌های تنیس روی میز را بسیار به همسرش نسبت می‌دهد.

وی در این باره گفت: یک شوهر بسیار فهمیده دارم که از من حمایت می‌کند. سعی می‌کنم زمانی را برای تمرین کنار بگذارم؛ به ویژه هنگامی که برای تورنمنت آماده می‌شوم. این به من کمک کرده تا پیشرفت کنم.

انتهای پیام /

دختر محجبه ورزش بانوان تنیس روی میز قهرمان اوگاندایی زن مسلمان
دختر محجبه اوگاندایی که به کودکان محروم تنیس روی میز آموزش می‌دهد + عکس 2
دختر محجبه اوگاندایی که به کودکان محروم تنیس روی میز آموزش می‌دهد + عکس 3