دوشنبه 26 خرداد 1404

دروازه‌بان اوکلند:/ برای جام باشگاه‌های جهان مرخصی بدون حقوق گرفتم!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
دروازه‌بان اوکلند:/ برای جام باشگاه‌های جهان مرخصی بدون حقوق گرفتم!

کانر تریسی، دروازه بان اوکلند سیتی، مدعی شد برای حضور در جام باشگاه‌های جهان، مجبور به گرفتن مرخصی بدون حقوق از محل کار خود شده است.

به گزارش ورزش سه، مقتدرانه ترین پیروزی تاریخ رقابت های جام باشگاه‌های جهان با برتری 10-0 بایرن مونیخ مقابل اوکلند سیتی نیوزلند رقم خورد تا شاگردان ونسان کمپانی شروع بسیار پرقدرتی در این رقابت ها داشته باشند.

اگرچه کانر تریسی، دروازه بان اوکلند سیتی که در این دیدار 10 بار دروازه خود را باز شده دید، یکی از سخت ترین روزهای دوران حرفه ای خود را پشت سر گذاشت اما این دیدار از چند جهت برای او بسیار ارزشمند بود.

چرا که کانر تریسی در حالت عادی علاوه بر فوتبال، در انبار یک شرکت دارویی در نیوزلند کار می‌کند و برای همراهی تیمش در جام جهانی باشگاه‌ها مجبور به گرفتن مرخصی برای ترک کشورش شده است.

تریسی که چهره جالب توجهی نیز دارد در گفتگو با خبرنگاران بعد از پایان این دیدار صحبت های جالبی را مطرح کرد و گفت:" برای حضور در این تورنمنت مجبور شدم ترکیبی از مرخصی سالانه و مرخصی بدون حقوق بگیرم تا تیم را همراهی کنم.

کمی برای پرداخت اجاره، قبض‌ها و این چنین مسائل، اذیت می‌شوم اما برای بازی در جام باشگاه‌های جهان و آن هم مقابل بایرن مونیخ، بنفیکا و بوکاجونیورز، صددرصد ارزش داشت. امیدوارم در بازی های آینده این نتیجه را جبران کنیم."

گفتنی است کانر تریسی با وجود دریافت 10 گل، در بازی مقابل بایرن مونیخ هفت سیو موفق داشت. ضمن آنکه علاوه بر او، بسیاری از بازیکنان اوکلند سیتی در کنار فوتبال، شغل های دیگری نیز برای پرداخت هزینه‌های زندگی خود دارند یا برخی از آنها نیز دانشجو هستند.

دروازه‌بان اوکلند:/ برای جام باشگاه‌های جهان مرخصی بدون حقوق گرفتم! 2
دروازه‌بان اوکلند:/ برای جام باشگاه‌های جهان مرخصی بدون حقوق گرفتم! 3