پنج‌شنبه 12 تیر 1404

در خانه‌های معلم به روی آسیب دیدگان باز است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
در خانه‌های معلم به روی آسیب دیدگان باز است

وزیر آموزش و پرورش گفت: درِ خانه‌های معلم باید به روی آسیب دیدگان شرایط فعلی به صورت رایگان باز باشد و استان‌ها گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که به بهترین نحوه از افراد پذیرایی شود.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای معاونان، گفت: ضرورت دارد سناریوهای مختلفی برای پیشبرد اهداف و برنامه های آموزش و پرورش تدوین کنیم.

کاظمی با تشریح و تأکید بر اقدامات امنیتی و مراقبتی افزود: در این شرایط ضرورت دارد معاونان با مدیران کل ارتباط بیشتری داشته و امور و مسایل جاری را بصورت مستمر پیگیری کنند.

در هیچ مدرسه‌ای بسته نباشد

وی بر حضور مقتدرانه مدیران در میدان خدمت رسانی به مردم تأکید کرد و گفت: ضرورت دارد مدیران و معاونان در مدرسه حضور داشته و در هیچ مدرسه‌ای بسته نباشد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه این جلسه گفت: دستورالعمل اوقات فراغت دانش‌آموزان باید بازنگری و طبق شرایط فعلی تعریف و تدوین شود.

وی به ثبت‌نام‌ها و آزمون‌های مختلف آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: ضروری است با هماهنگی معاونان بخش زیادی از اختیارات به استان‌ها واگذار شود.

آموزش و پرورش زیربنای توسعه همه‌جانبه کشور است

وی با تأکید بر این که درِ خانه‌های معلم به روی آسیب دیدگان شرایط فعلی به صورت رایگان باز باشد، تصریح کرد: به گونه‌ای برنامه ریزی کنید که به بهترین نحوه از افراد پذیرایی شود؛ حتی اگر از شهر دیگری آمده باشند و تشخیص و بررسی این کار با مدیران کل است.

کاظمی با اشاره به این که استکبار با تمام قدرت به جنگ ایران و اسلام آمده است، گفت: نیازمند ساختار جدید برای وضعیت جنگی هستیم. از این رو ستاد مدیریت و هماهنگی مدیریت آموزش و پرورش در شرایط جنگی با مدیریت شخص وزیر آغاز به کار خواهد کرد و در سایر استان ها نیز با مدیریت مدیران کل ایجاد خواهد شد و تکالیف و شرح وظایف آن به زودی ابلاغ می شود.

وزیر آموزش و پرورش با تشریح ساختار کمیته های مختلف نظیر: کمیته ثبت نام، کمیته برنامه ریزی و کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی و.... برای شرایط جنگی بیان کرد: با سناریوهای مختلف برای تمامی مسائل و موارد باید آمادگی داشت.

وی تأکید کرد: بازسازی فوری مدارس آسیب دیده در اولویت مدیران باشد.