دستگیری سارق حرفهای منزل در پاسداران
سرهنگ علی قاسم پور رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق حرفهای و سابقه دار منزل در محدوده پاسداران خبر داد.
سرهنگ "علی قاسم پور" رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در پی گزارش یکی از شهروندان مبنی بر سرقت منزل وی در محدوده پاسداران در ایام تعطیلات عید نوروز ماموران کلانتری 102 پاسداران دست به کار شدند و با مراجعه به محل سرقت تحقیقات میدنی را آغاز کردند.
این مقام انتظامی ابراز داشت: با تحقیقات میدانی و رصدهای اطلاعاتی مشخص شد که سرقت توسط یک سارق انجام شده است و در گام دیگری از تحقیقات پلیسی، هویت متهم شناسایی شد.
وی با افزایش گشت زنیهای انتظامی اشاره کرد و افزود: روز گذشته متهم در حال پرسه زنی مشاهده و در یک عملیات پلیسی متهم دستگیر شد.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت تصریح کرد: متهم پس از انتقال به مقر انتظامی به بزه انتسابی و 20 فقره سرقت مشابه در محدوده پاسداران اعتراف کرد. وی گفت: متهم اقرار کرد از منزل فوق مال باخته حدود چهل گرم طلا، مبلغ 3 میلیون تومان پول نقد، دو دستگاه موبایل با کارتن، دو دستگاه ماشین ریش تراش، دو عدد ماشین حساب مهندسی، ابزار الات مهندسی، البسه و مقداری وسایل دیگر اعم از کادویی مانند ادکلن و خودکار را به سرقت برده است.
این مقام پلیسی به تکمیل تحقیقات اولیه اشاره و در پایان به شهروندان توصیه کرد: از نگهداری اموال با ارزش در منزل خودداری کنید و قبل از مسافرت آن را به صندوق امانت بانکها بسپارید.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی