شنبه 25 اسفند 1403

دشمنان قصد وارونه جلوه دادن حقایق کشور را دارند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
دشمنان قصد وارونه جلوه دادن حقایق کشور را دارند

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) با تاکید بر لزوم ارتقای بصیرت دینی قشر جوان، اذعان داشت: دشمنان قصد وارونه جلوه دادن حقایق کشور را دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان - با حضور امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد، فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) و نیروی پدافند هوایی ارتش، محفل انس با قرآن ویژه فرماندهان، استادان و دانشجویان دانشگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) برگزار شد.

امیر سرتیپ صباحی‌فرد در این مراسم با تبریک ماه مبارک رمضان و تاکید بر بسترسازی مناسب در راستای برگزاری آیین‌های ملی و مذهبی در این مرکز آموزش، بیان داشت: معرفت‌افزایی و ارتقای بصیرت عامل اصلی رشد و شکوفایی است.

وی در ادامه با بیان اینکه دانشجو آینده‌ساز کشور است، گفت: نقش برجسته و پر رنگ دانشجویان دانشگاه پدافند در تأمین امنیت پایدار کشور مهم و قابل توجه است.

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) با تاکید بر لزوم ارتقای بصیرت دینی و سیاسی قشر جوان و ایستادگی در برابر تبلیغات دروغین رسانه‌های بیگانه، اذعان داشت: دشمنان قصد وارونه جلوه دادن حقایق کشور را دارند.

وی خاطرنشان کرد: چه بزرگ مردان و زنانی که در راه آزادگی، علم اندوزی و جهاد در راه علم و دانش جان خود را فدا کردند تا امروز ایران اسلامی بتواند در عرصه‌های مختلف علمی و پژوهشی دنیا بدرخشد.

منبع: روابط عمومی ارتش