شنبه 19 مهر 1404

دولت تلاش می‌کند با اقدامات دیپلماتیک جنگ را از کشور دور کند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
دولت تلاش می‌کند با اقدامات دیپلماتیک جنگ را از کشور دور کند

دنیای اقتصاد: سخنگوی دولت در نشست با خبرنگاران گفت: معیشت مردم از موضوعات جدی و مورد توجه دولت است؛ اما آیا دولت در حالی که پانزدهمین سال تحریم‌ها را پشت سر می‌گذاریم و همچنین امروز تحت فشارهای سنگین بین‌المللی هستیم، فقط به معیشت می‌اندیشد؟

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست با خبرنگاران گفت: معیشت مردم از موضوعات جدی و مورد توجه دولت است؛ اما آیا دولت در حالی که پانزدهمین سال تحریم‌ها را پشت سر می‌گذاریم و همچنین امروز تحت فشارهای سنگین بین‌المللی هستیم، فقط به معیشت می‌اندیشد؟

مهاجرانی ادامه داد: معیشت تنها یکی از موضوعات مهم برای دولت است و ما به شدت درباره آن دغدغه‌مند هستیم اما تمام پیشرفت کشور را نیز وابسته به آن متوقف نکرده‌ایم.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که دولت دنبال می‌کند، دور کردن جنگ از کشور است و دولت با فعالیت‌های دیپلماتیک خود، تلاش می‌کند که جنگ را از کشور دور کند.//