سه‌شنبه 11 شهریور 1404

دوناروما: حضور در تیم پپ افتخار بزرگی است

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
دوناروما: حضور در تیم پپ افتخار بزرگی است

سنگربان ایتالیایی جدید منچسترسیتی به حضورش در این تیم واکنش نشان داد.

به گزارش مشرق، جان‌لوئیجی دوناروما، دروازه‌بان پاری‌سن‌ژرمن، با قراردادی پنج‌ساله به منچسترسیتی پیوست تا شاگرد پپ گواردیولا شود. مبلغ این انتقال 30 میلیون یورو اعلام شده است و دوناروما به نخستین بازیکن تاریخ فوتبال ایتالیا تبدیل شد که زیر نظر پپ گواردیولا کار می‌کند.

دوناروما بعد از عقد قرارداد با منچسترسیتی گفت: هر بازیکنی در جهان رویای حضور در منچسترسیتی را دارد. حضور در سیتی یک اتفاق خاص و افتخارآمیز است.

او ادامه داد: من راهی تیمی شده‌ام که پر از ستاره است و مربی‌ای دارد که از بهترین مربیان تاریخ فوتبال جهان است. حضور در چنین تیمی افتخار بزرگی است و امیدوارم که روزهای خوبی را تجربه کنم.

منچسترسیتی فصل جدید لیگ جزیره را ناامیدکننده آغاز کرده و در سه بازی برگزارشده‌اش دو بار شکست خورده است و تنها سه امتیاز دارد.