دوشنبه 3 آذر 1404

دو تغییر اساسی در لیگ قهرمانان آسیا | قانونی به نفع ایران / افزایش سهمیه بازیکنان خارجی به کام سعودی‌ها

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
دو تغییر اساسی در لیگ قهرمانان آسیا | قانونی به نفع ایران / افزایش سهمیه بازیکنان خارجی به کام سعودی‌ها

به گزارش خبرگزاری فارس، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا به صورت رسمی از دو تغییر بزرگ در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا از فصل 2023-2024 خبر داد.

تغییر بزرگ اول در تغییر زمان بندی برگزای مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است. همیشه آغاز مسابقات لیگ قهرمانان از فصل بهار بود و این تیم ها را دچار مشکل می کرد. مخصوصا تیم های غرب آسیا و نمایندگان کشورمان دچار مشکل می شدند.

در زمان بندی جدید آغاز لیگ قهرمانان آسیا مثل سیستم لیگ کشورمان و لیگ های اروپا از بهار به پائیز موکول شد. بدین ترتیب از فصل 2023-2024 لیگ قهرمانان آسیا همزمان با لیگ قهرمانان اروپا می شود.

دومین تغییر اساسی در سیستم لیگ قهرمانان آسیا تعیین تکلیف افزایش تعداد سهمیه بازیکنان خارجی برای هر باشگاه بود. پیش از این هر باشگاه با سهمیه بازیکنان خارجی 3+1(3 خارجی و یک آسیایی) پا به عرصه رقابت های آسیایی می گذاشت اما در حکم جدید AFC هر باشگاه مجاز است با سیستم 5+1(5 بازیکن خارجی و یک آسیایی) از فصل 2023-2024 وارد رقابت های لیگ قهرمانان آسیا می شود.

تغییر دوم در افزایش سهمیه بازیکنان خارجی با توجه به مشکلات مالی زیاد باشگاه های کشورمان کاملا به ضرر نمایندگان ایران است و این قانون به نفع عربستانی ها است که 7 بازیکن خارجی هر باشگاه سعودی در اختیار دارد.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید کنفدراسیون فوتبال آسیا افزایش سهمیه لیگ قهرمانان آسیا تغییر قانون به نفع ایران این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
دو تغییر اساسی در لیگ قهرمانان آسیا | قانونی به نفع ایران / افزایش سهمیه بازیکنان خارجی به کام سعودی‌ها 2