سه‌شنبه 10 شهریور 1405

رئیس اداره گاز آستارا: 25 روستا در دولت تدبیر و امید گازدار شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رئیس اداره گاز آستارا: 25 روستا در دولت تدبیر و امید گازدار شد

آستارا - ایرنا - رئیس اداره گاز آستارا گفت: گازرسانی به 34 روستای بالای 20 خانوار جمعیت در این شهرستان از تعهدات این اداره در دولت تدبیر و امید بود و تاکنون به 25 روستا گازرسانی شده‌است.

محمدرضا صدقکار روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: گازرسانی به 9 روستای بالای 20 خانوار جمعیت همچنان جزو تعهدات این اداره است و در سه مورد از آن روستاها یعنی در روستاهای سیج، دگیرمانکشی و گیلده، 30 میلیارد ریال هزینه و عملیات گازرسانی را شروع کرده ایم اما در حوزه راه، موانعی وجود دارد و برای رفع آن و ادامه پروژه تلاش می کنیم.

وی افزود: در دولت تدبیر و امید با صرف 450 میلیارد ریال اعتبار به دهستان کوهستانی و مرتفع حیران در بخش مرکزی آستارا گازرسانی شد و 550 خانوار روستاهای حیران علیا، وسطی، سفلی، حاجی امیر و ونه بین از نعمت گاز برخوردار شدند.

رئیس اداره گاز آستارا ادامه داد: در دهستان حیران آستارا علاوه بر منازل مسکونی، به واحدهای صنعتی و خدماتی نیز گازرسانی کرده ایم و هدف از توسعه خدمات جلوگیری از مهاجرت به شهرها، کاهش حاشیه نشینی در شهرها، مقابله با تخریب جنگل ها و اجرای عدالت اجتماعی بوده است.

صدقکار گفت: در دولت تدبیر و امید به روستای گردشگرپذیر کوته کومه در منطقه کوهستانی بخش لوندویل آستارا نیز گازرسانی شده و هفت طرح گازرسانی دیگر، تهیه و مطالعه شده است و بعد از تامین اعتبار اجرا خواهد شد.

شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت و با بخش های مرکزی و لوندویل در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س*