دوشنبه 12 مرداد 1405

رئیس انجمن کوراش: هدف بعدی، میزبانی رویداد‌های بین‌المللی در ایران است

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
رئیس انجمن کوراش: هدف بعدی، میزبانی رویداد‌های بین‌المللی در ایران است

رئیس انجمن کوراش ایران با تأکید بر نقش ایران در توسعه این رشته، از برنامه‌ریزی برای میزبانی مسابقات بین‌المللی و حضور قدرتمند در بازی‌های آسیایی ناگویا خبر داد.

خبرگزاری میزان -

رئیس انجمن کوراش ایران در جریان بازدید وزیر ورزش و جوانان از اردوی تیم ملی، با اشاره به روند توسعه این رشته در سال‌های اخیر اظهار داشت: کوراش امروز در آسیا و حتی جهان جایگاه متفاوتی پیدا کرده و بخش مهمی از این پیشرفت، حاصل تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده از سوی خانواده کوراش ایران است. به گفته وی، این رشته حتی در ازبکستان نیز با هویت ایرانی شناخته می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده نقش اثرگذار ایران در گسترش کوراش است.

برنامه‌ریزی برای میزبانی و موفقیت در ناگویا

خسرویار با اشاره به استقلال انجمن کوراش و فعالیت‌های صورت‌گرفته پس از این اتفاق، خاطرنشان کرد: با ایجاد ساختار مستقل، شرایط مناسبی برای توسعه این رشته فراهم شد و تاکنون 11 مرحله اردوی آماده‌سازی برای ملی‌پوشان برگزار شده است. وی همچنین از تلاش انجمن برای کسب میزبانی یک رویداد بین‌المللی خبر داد و گفت: هدف ما استفاده از ظرفیت‌های موجود برای برگزاری مسابقات معتبر در ایران و کمک به رشد هرچه بیشتر کوراش است.

رئیس انجمن کوراش ایران در پایان با اشاره به بازی‌های آسیایی ناگویا تأکید کرد: با بهره‌گیری از توان فنی و تجربیات موجود، از جمله ظرفیت‌های نصیرنژاد، تلاش خواهیم کرد تیم ملی با آمادگی کامل در این رقابت‌ها حاضر شود و با کسب مدال‌های ارزشمند، انتظارات جامعه ورزش را برآورده کند.