جمعه 6 شهریور 1405

رئیس جمهوری آذربایجان از آزادسازی شهر فضولی در قره باغ خبر داد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رئیس جمهوری آذربایجان از آزادسازی شهر فضولی در قره باغ خبر داد

باکو - ایرنا - «الهام علی اف» رییس جمهوری آذربایجان روز شنبه از آزاد سازی شهر اشغال شده «فضولی» و چند روستای حومه آن در منطقه قره باغ خبر داد.

به گزارش ایرنا، علی اف در پیامی به مردم که از شبکه های تلویزیونی جمهوری آذربایجان به صورت زنده پخش شد، اعلام کرد: شهر فضولی و چند روستای حومه آن شامل «گوچ احمدلی، چیمن، جووارلی، پیراحمدلی، موسی بیکلی، ایشیقلی و ددلی» آزاد شده است.

شهر فضولی در 248 کیلومتری جنوب غرب باکو بیش از 27 سال بود که در اشغال نیروهای ارمنستان قرار گرفته بود.

درگیری‌های نظامی میان نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان از ششم مهر ماه جاری پس از یک وقفه چند هفته‌ای بار دیگر از سرگرفته شده است.

پس از درگیری‌های نظامی چند روزه ماه جولای (اواسط تیر) بین نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان که منجر به تلفات جانی از هر دو طرف شد، جنگ لفظی و برخی تحرکات نظامی به تنش در منطقه قفقاز دامن زد و بروز برخورد نظامی میان این دو کشور را قابل پیش‌بینی کرده بود.

با وجود حصول توافق آتش‌بس در مذاکرات جمعه گذشته (18 مهر ماه جاری) وزیران امور خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مسکو، توافق آتش‌بس در چند روز اخیر در منطقه مورد مناقشه قره باغ بصورت مرتب نقض شده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*