چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404

رئیس جمهور محبوب فرانسه مسخره شد

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
رئیس جمهور محبوب فرانسه مسخره شد

هواداران فوتبال رئیس‌جمهور فرانسه را به دلیل تلاش برای قرار گرفتن در مرکز صحنه پس از فینال جام جهانی 2022 مورد تمسخر قرار دادند.

به گزارش مشرق، هواداران فوتبال در شبکه‌های اجتماعی امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه را به دلیل تلاش برای قرار گرفتن در مرکز صحنه پس از فینال جام جهانی 2022 مورد تمسخر قرار دادند. فرانسوی‌ها در ضربات پنالتی به آرژانتین باختند. زمان قانونی و وقت‌های اضافه بازی با تساوی 3-3 به پایان رسید. مکرون پس از پایان این بازی به میدان رفت و سپس در رختکن تیم فرانسه صحبت کرد.

یکی از کاربران خاطرنشان کرد: ماکرون به شدت منتظر واکنش امباپه بود اما پس از تلاش‌های او، مهاجم هیچ تماس چشمی یا فرصتی برای گرفتن عکس به او نداد.

هوادار دیگری هم نوشت: پیش از اینکه ماکرون کاخ ریاست‌جمهوری را پس از باخت در انتخابات بعدی ترک کند، باید در اتاق هر یک از این بازیکنان به طور خصوصی سخنرانی انگیزشی داشته باشد.

منبع: روزنامه خبر ورزشی
رئیس جمهور محبوب فرانسه مسخره شد 2