راه گذر از اقتصاد نفتی ایجاد فرهنگ نوآوری و فناوری است
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، امین طاهری گراوند در اولین نشست هماندیشی دبیران انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه لرستان با پارک علم و فناوری لرستان با بیان مثالهای عینی، به اهمیت جایگاه فناوری و نوآوری در ثروت سازی در جوامع اشاره کرد و اظهار داشت: راه گذر از اقتصاد نفتی و سنتی و شکوفایی اقتصادی کشور ایجاد فرهنگ نوآوری و فناوری در جامعه است و بهکارگیری ظرفیت انجمنهای علمی در این راستا بسیار اثربخش خواهد بود.
وی اعضای انجمنهای علمی را سفیران فناوری و نوآوری در دانشگاهها برشمرد که با همکاری با پارک علم و فناوری استان و همچنین مرکز رشد و نوآوری دانشگاه میتوانند نقش بسزایی در هدایت دانشجویان به سمت ایدهپردازی و راهاندازی کسبوکار ایفا کنند.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان، برگزاری دورههای آموزشی مشترک بین پارک و دانشگاه، برگزاری تورهای راهیان پیشرفت، تشکیل کارگروه انجمنهای علمی در پارک باهدف مشارکت دانشجویان در تحقق شعار سال، بهکارگیری دانشجویان در واحدهای فناور در قالب کارورزی و طرح دستیار فناور را از برنامههای موردنظر جهت تقویت انجمنهای علمی دانشگاه برشمرد.
در این نشست فاطمه احمدی، مدیر برنامهریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز، اظهار داشت: دانشگاه لرستان دارای 45 انجمن فعال است که میتوانند نقش اثرگذاری در پر کردن خلأ ارتباطی بین ایدههای دانشجویان و فضای فناوری پارک و آموزش اشتغالزایی داشته باشند.
محمد جعفری رئیس مرکز رشد دانشگاه لرستان نیز اظهار کرد: پارک علم و فناوری مکانی است که با فراهمکردن حمایتهای مختلف، تجربه اشتغالزایی را برای دانشجویان تسهیل میکند.
وی تشکیل تیمهایی در انجمنهای علمی که در حوزه مهارتافزایی آموزش ببینند و به توسعه آن در دانشگاه کمک کنند را از راهکارهای مشارکت انجمنهای علمی در توسعه فرهنگ فناوری و نوآوری برشمرد.