رایزنی برای جذب دانشآموزان المپیادی در مشاغل هایتک
رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان با اشاره به اینکه بخش قابلتوجهی از فضای کسبوکار هایتک حاصل تلاش المپیادیها است، گفت: شبکهای از المپیادیها و صاحبان کسبوکار تشکیل شده است تا از این طریق بتوانند در فضای کسبوکار جامعه نقشآفرینی کنند.
سید رضا حسینی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره رایزنی با مشاغل جدید و هایتک برای استخدام دانشآموزان المپیادی اظهار کرد: درصد قابلتوجهی از فضای کسبوکار در پارکهای علم و فناوری نتیجه تلاش بسیاری از دانشآموزان سابق المپیادی است، اما هنوز آماری در این زمینه جمعآوری نشده است.
وی افزود: در راستای حمایت از المپیادیها، رئیس بانک پاسارگاد هسته اصلی این بانک را با حضور المپیادیها تشکیل داده و رئیس همراه اول نیز از دانشآموزان المپیادی بوده است.
رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان گفت: دانشآموزان المپیادی در فضای علمی خاصی پیشرفت کردهاند، اما لازم است برای ورود به بازار کار نیز آموزش ببینند و مهارتهای نرم خود را تقویت کنند.
شرایط امتحانات نهایی تغییر نکند در المپیادها افت میکنیموی تصریح کرد: تلاش کردهایم فضایی فراهم کنیم تا دانشآموزان المپیادی پس از گذراندن فرآیندی مشخص وارد محیط کسبوکار شوند. شبکهای از المپیادیها و صاحبان کسبوکار ایجاد شده تا از این طریق بتوانند در فضای کسبوکار جامعه نقشآفرینی کنند.
دلایل اُفت ایران در المپیاد ایرانی
رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان درباره کاهش رتبه ایران در المپیاد ریاضی گفت: این موضوع طبیعی است؛ دانشآموزان در مسابقات رشتههای مختلف شرکت میکنند و نوساناتی در نتایج ایجاد میشود.
حسینی افزود: اُفت در المپیاد ریاضی تنها در یک مدال نقره بود. سال گذشته یک مدال طلا و چهار نقره داشتیم، اما امسال یک مدال طلا و سه نقره کسب کردیم. کشورهای کانادا و ویتنام که سال گذشته در المپیاد ریاضی رتبه ششم و هفتم را کسب کرده بودند، امسال به رتبههای بین 20 تا 30 سقوط کردند.
وی درباره علت کاهش رتبهها توضیح داد: تعداد سؤالات در المپیادهای جهانی کم است و در مجموع 6 سؤال مطرح میشود. اگر دانشآموزی فقط یک سؤال را اشتباه پاسخ دهد، مدالش از طلا به نقره کاهش مییابد و با ناتوانی در پاسخ به دو سؤال ممکن است حتی مدالی نیز دریافت نکند.