دوشنبه 19 خرداد 1404

رسمی: چلسی جواهر فرانسوی را خرید

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
رسمی: چلسی جواهر فرانسوی را خرید

مامادو سار، مدافع استراسبورگ، با امضای قراردادی بلندمدت به چلسی پیوست.

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه چلسی رسماً از تکمیل خرید مامادو سار، مدافع میانی جوان فرانسوی، از تیم استراسبورگ خبر داد. این بازیکن 19 ساله با قراردادی بلندمدت تا سال 2033 به جمع آبی‌های لندن پیوسته است.

توافق اولیه برای انتقال این مدافع میانی، در ژانویه گذشته و با مبلغ 14 میلیون یورو بین دو باشگاه حاصل شده بود تا سار در پایان فصل به چلسی ملحق شود. لازم به ذکر است که هر دو باشگاه استراسبورگ (که در لیگ فرانسه فعالیت می‌کند) و چلسی، تحت مالکیت گروه هلدینگ چندباشگاهی بلوکو (BlueCo) قرار دارند.

سار پس از 6 سال حضور در آکادمی جوانان لانس و سپس 6 فصل بازی برای لیون، فصل 2023-24 را به صورت قرضی در باشگاه بلژیکی دارینگ بروکسل سپری کرد. این مدافع آینده‌دار، در فصل 24-2025 برای استراسبورگ 28 بازی در تیم اصلی انجام داد و به این تیم کمک کرد تا با کسب رتبه هفتم در لیگ، جواز حضور در لیگ کنفرانس فصل آینده را به دست آورد.

با توجه به تکمیل به‌موقع این انتقال، مامادو سار در لیست بازیکنان انزو مارسکا، سرمربی جدید چلسی، برای حضور در مسابقات جام باشگاه‌های جهان گنجانده خواهد شد. این موضوع نشان‌دهنده اعتماد کادرفنی و مدیریت چلسی به پتانسیل بالای این مدافع جوان است.

رسمی: چلسی جواهر فرانسوی را خرید 2