رسیدگی به پروند فساد مالی شهرداری بندرگز در دادسرا
![رسیدگی به پروند فساد مالی شهرداری بندرگز در دادسرا](https://cdn.isna.ir/d/off/golestan/2020/09/16/3/61733641.jpg)
رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: در پروند فساد مالی شهرداری بندرگز، شهردار این شهر به همراه 13 تن از کارکنان این شهرداری متهم هستند.
هادی هاشمیان اظهار کرد: شهردار بندرگز برای تحقیقات بیشتر فعلا با صدور قرار تامین کیفری، بازداشت است و بقیه متهمان این پرونده نیز تفهیم اتهام شده اند و با صدور قرار متناسب با نوع اتهام، فعلا آزاد هستند.
وی بیان کرد: پرونده شهردار بندرگز و کارکنان این شهرداری به اتهام اختلاس، تبانی در معاملات دولتی و تدلیس، در دادسرای مرکز استان گلستان در حال رسیدگی است.
به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، هاشمیان گفت: میزان اختلاس و حجم تخلفات پس از بررسی های بیشتر و ارجاع پرونده به هیئت های کارشناسی، رسانه ای خواهد شد.
انتهای پیام