سه‌شنبه 27 خرداد 1404

رشد 30درصدی صدقه پرداختی مردم در سال گذشته

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
رشد 30درصدی صدقه پرداختی مردم در سال گذشته

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد از دریافت 479 میلیارد تومان صدقه مردمی توسط کمیته امداد و مراکز نیکوکاری در سال 99 خبر داد و گفت: میزان صدقات در سال گذشته نسبت به سال 98 حدود 31 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، علیرضا عسگریان با تشریح عملکرد این نهاد در حوزه صدقات در سال 99 افزود: مردم نیکوکار ایران اسلامی و خیران در سال گذشته 383 میلیارد تومان صدقه از طریق صندوق‌های صدقات و روش‌های نوین و کمک‌های موردی به کمیته امداد پرداخت کردند.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت مبلغ 96 میلیارد تومان صدقه نیز از طریق مراکز نیکوکاری به خانواده‌های تحت حمایت کمک شده است که در مجموع میزان صدقات به 479 میلیارد تومان می‌رسد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه عملکرد این نهاد در حوزه صدقات در سال 99 نسبت به سال 98 حدود 31 درصد رشد داشته است، تاکید کرد: تمام صدقات دریافتی در ردیف‌های خدماتی ارائه شده به مددجویان کشور هزینه شده است.

عسگریان با اشاره به اینکه 27 درصد کل صدقات دریافتی در حوزه تامین مسکن مددجویان و 11 درصد برای کمک هزینه ازدواج جوانان نیازمند هزینه شده است، خاطرنشان کرد: همچنین 10 درصد صدقات در امور معیشتی، 5 درصد برای امور درمانی و مابقی در زمینه خدمات تحصیلی و کمک‌های موردی مددجویان هزینه شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، وی تاکید این نهاد را تمرکز بر روش‌های نوین دریافت صدقات عنوان کرد و افزود: مردم نیکوکار می‌توانند با ارسال عدد یک به سرشماره 8877 در سامانه صدقه پیامکی روزانه عضو شوند. همچنین کد دستوری #8877* به منظور دریافت صدقات شهروندان از طریق تلفن همراه پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام