چهارشنبه 17 بهمن 1403

رشفورد و زیرکزی می‌روند تا ویکتور بیاید / درخواست فوری آموریم: گیوکرس را امروز می‌خواهم

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
رشفورد و زیرکزی می‌روند تا ویکتور بیاید / درخواست فوری آموریم: گیوکرس را امروز می‌خواهم

روبن آموریم از مدیران منچستریونایتد خواست شاگرد سابقش ویکتور گیوکرس را همین ژانویه به خدمت بگیرند.

به گزارش "ورزش سه"، دیلی‌استار به نقل از منابع خود در باشگاه منچستریونایتد گفت تلاشهای جدی باشگاه برای به خدمت گرفتن ویکتور گیوکرس در ماه ژانویه آغاز شده است.

علت این تلاشها اصرار روبن آموریم بوده است. این مربی پرتغالی به مدیران باشگاه و به خصوص جیم راتکلیف، مالک ثروتمند یونایتد، اطلاع داد که با وضعیت فعلی نمی‌تواند برای گیوکرس تا تابستان صبر کند.

با این حساب منچستریونایتد چاره‌ای ندارد که در پنجره زمستانی دو بازیکن خود مارکوس رشفورد و یوشوا زیرکزی را واگذار کند. به خدمت گرفتن گیوکرس برای یونایتد حدود 90 میلیون یورو هزینه خواهد داشت و تنها فروش راشفورد و زیرکزی کافی نیست. راتکلیف باید بخشی از بودجه مورد نیاز این خرید را شخصا تقبل کند.

گیوکرس در سالی که گذشت با پیراهن اسپورتینگ درخشید و حالا یکی از درخشان‌ترین ستاره‌های تهاجمی فوتبال دنیا به حساب می‌آید. او در فصل جاری در 24 بازی موفق به زدن 26 گل شده است. یونایتدها از زمانی که این مهاجم سوئدی در چمپیونزلیگ سه بار دروازه حریف همشهری‌شان منچسترسیتی را فرو ریخت بیش از پیش شیفته گیوکرس شده‌اند.

رشفورد و زیرکزی می‌روند تا ویکتور بیاید / درخواست فوری آموریم: گیوکرس را امروز می‌خواهم 2