یک‌شنبه 18 خرداد 1404

رطوبت هوا در سه شهر استان بوشهر به 99 درصد رسید

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رطوبت هوا در سه شهر استان بوشهر به 99 درصد رسید

بوشهر - ایرنا - کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: در 24 ساعت گذشته رطوبت در شهرهای گناوه، دیلم و خارگ این استان به 99 درصد رسید.

پیام مساعدی روز دوشنبه در گفت و گو ایرنا افزود: در این مدت شهرهای برازجان، بوشهر، دیر و جم نیز به ترتیب رطوبت 88، 80، 75 و 51 درصدی را تجربه کردند.

وی بیان کرد: در 24 ساعت گذدشته برازجان، اهرم خورموج نیز با 43 درجه بیشترین و جم با 25 درجه سانتیگراد کمترین میزان دما را در استان بوشهر داشتند.

مساعدی اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد در بیشتر ساعتها از وقت امروز تا پایان هفته وضعیت جوی و دریایی استان به‌نسبت آرام خواهد بوشهر و روند افزایشی شرجی و گرما نیز در این مدت ادامه دارد.

وی اضافه کرد: در 24 ساعت آینده غبار محلی، گاهی وزش ملایم باد و در برخی نقاط نیز مه صبحگاهی از پدیده‌های غالب در استان بوشهر خواهد بود.

کارشناس هواشناسی استان بوشهر گفت: در 24 ساعت آینده جهت وزش باد بیشتر شمال غربی تا جنوب غربی، گاهی جنوب شرقی با سرعت هشت تا 30 گاهی 36 کیلومتر در ساعت و ارتفاع موج دریا 30 تا 90 سانتیمتر پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ساعت 06:05 دقیقه بامداد، مد دریا ساعت 11:48 دقیقه و جزر دوم ساعت 17:34 دقیقه خواهد بود.

*س_برچسب‌ها_س*