چهارشنبه 4 شهریور 1405

رقابت منچسترسیتی، رئال مادرید و بارسلونا برسر ستاره بایرن مونیخ

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
رقابت منچسترسیتی، رئال مادرید و بارسلونا برسر ستاره بایرن مونیخ

سه باشگاه مطرح اروپایی خواهان به خدمت گرفتن بال فرانسوی سرخپوشان مونیخی هستند.

خبرگزاری میزان - شبکه تلویزیونی «اسکای» آلمان، گزارش داد سه باشگاه منچسترسیتی، رئال مادرید و بارسلونا نسبت به خدمت گرفتن کینگسلی کومان از بایرن مونیخ علاقه‌مند هستند و در این راه به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

بر اساس این گزارش، باشگاه بایرن مونیخ در صورتی که موفق شود لروی سانه را در این تابستان از منچسترسیتی به خدمت بگیرد، ممکن است در سوی دیگر اقدام به فروش بال 23 ساله‌اش کند.

کومان که تا سال 2023 تحت‌قرارداد بایرن مونیخ است، اخیرا در مصاحبه‌ای احتمال جدایی‌اش از این تیم آلمانی را رد نکرد. این بال فرانسوی تاکنون با تیم‌های پاری‌سن‌ژرمن، یوونتوس و بایرن مونیخ 13 عنوان قهرمانی مختلف را کسب کرده است.

کینگسلی این فصل با وجود مصدومیت‌هایی که داشته در 24 بازی به میدان رفته و آمار 5 گل‌زده و 5 پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.