پنج‌شنبه 6 شهریور 1404

رودریگز: ابتدای فصل اجازه جدایی به من ندادند / به دنبال بازی کردن و برنده شدن هستم

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
رودریگز: ابتدای فصل اجازه جدایی به من ندادند / به دنبال بازی کردن و برنده شدن هستم

هافبک کلمبیایی کهکشانی‌ها می‌گوید که در ابتدای فصل سران این تیم مادریدی اجازه جدایی به او ندادند.

خبرگزاری میزان - به نقل از سایت «گل»، خامس رودریگز در فصلی که با قهرمانی رئال مادرید در لالیگا همراه بود تنها هشت بازی بازی برای این تیم انجام داد تا جایگاه خود در ترکیب این تیم را از دست بدهد.

وی در همین رابطه گفت: بازی نکردن ناامیدکننده است. می‌دانم شرایطم طوری است که می‌توانم به صورت مستمر بازی کنم، ولی به دلیل حضور سایر بازیکنان نمی‌توانم به این خواسته برسم. اگر بازیکن بدی بودم این را می‌پذیرفتم، ولی من بازیکنی هستم که همیشه خواستار بازی کردن و برنده شدن هستم. من به دنبال جدایی بودم، ولی باشگاه این اجازه را به من نداد.

وی افزود: در ابتدای فصل می‌خواستم به جایی بروم که بیشتر و به صورت مداوم بازی کنم هر چند که می‌دانستم در تیم این فرصت به من نخواهد رسید چرا که سرمربی بازیکنان مدنظر خودش را پیدا کرده است و از این‌رو سخت است تا زیاد به من بازی برسد.