چهارشنبه 6 فروردین 1404

رونالدو در پی رسیدن به یک رکورد جدید

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
رونالدو در پی رسیدن به یک رکورد جدید

کریستیانو رونالدو با گلزنی مقابل دانمارک فاصله‌اش با رکورد هزار گل را کمتر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سجاد هدایت‌پور - دیشب در چارچوب دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا تیم فوتبال پرتغال که در بازی رفت با یک گل مقابل دانمارک مغلوب شده بود با حمایت هوادارانش موفق شد با نتیجه 5 - 2 دانمارک را شکست دهد و در مجموع با نتیجه 5 -3 به مرحله نیمه نهایی صعود کرد و حریف آلمان شد.

در دقیقه 3 این بازی کریستیانو رونالدو توانست یه پنالتی به دست بیاورد که توسط کسپر اشمایکل دروازه بان دانمارکی‌ها مهار شد. رونالدو که انگیزه زیادی برای رسیدن به رکورد هزار گل دارد از گلزنی در این بازی ناامید نشد و در دقیقه 72 موفق شد قفل دروازه اشمایکل را باز کند.

رونالدو با گلی که در این بازی به ثمر رساند تعداد گل هایش دوران حرفه ایش را به عدد 929 رساند تا فقط 71 گل دیگر تا رکورد هزار گل فاصله داشته باشد.

CR7 به تازگی 40 ساله شده است، اما همچنان از انگیزه بالایی برای گلزنی برای تیم ملی و باشگاهی اش برخوردار است.

رونالدو در پی رسیدن به یک رکورد جدید 2