رویارویی سارقان با پلیس حین سرقت تلفن همراه
فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: سارقان گوشی قاپ حین سرقت در شهرستان ری دستگیر شدند.
خبرگزاری میزان - سرهنگ دوستعلی جلیلیان، فرمانده انتظامی شهرستان ری، گفت: عوامل تیم عملیات کلانتری 131 شهرری در حال گشت زنی دو دستگاه موتور سیکلت هندا دو ترک را مشاهده کردند که قصد سرقت گوشی یک خانم که در حال مکالمه بود را داشتند.
وی افزود: بلافاصله طی یک عملیات ضربتی هر دو دستگاه موتور متوقف و هر چها نفر سارق دستگیر و جهت بررسیهای تخصصی به کلانتری 131 شهرری منقل شدند.
سرهنگ جلیلیان در ادامه با اشاره به اینکه متهمان دارای سوابق متعدد سرقت بودند، اعلام داشت: در تحقیقات انجام شده متهمان ضمن اقرار به بزه انتسابی به چندین فقره سرقت گوشی قاپی در محدوده شهرری معترف و در این رابطه هشت شهروند شاکی متهمان را مورد شناسایی قرار دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان ری در پایان گفت: پس از اخذ شکایت شکات و پایان تحقیقات متهمان تحویل مراجع قضائی شدند.