شنبه 1 آذر 1404

زارعی: «تاثیر قطعی معدل» به یادگیری و مرجعیت مدرسه اصالت داد / در مسیر عدالت آموزشی حرکت کردیم + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
زارعی: «تاثیر قطعی معدل» به یادگیری و مرجعیت مدرسه اصالت داد / در مسیر عدالت آموزشی حرکت کردیم + فیلم

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: تصمیم تاثیر قطعی معدل در راستای کمک به عدالت آموزشی حرکت کرده است و داده ها نشان میده این اتفاق افتاده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در گفتگو با SNNTV گفت: هدفی که آموزش پرورش اون رو به عنوان یک فرصت دید این بود که ارزشیابی یک اهرمی باشد برای اصالت دادن به یادگیری و مرجعیت پیدا کردن کتاب درسی، معلم و مدرسه.

زارعی ادامه داد: به طور کامل به این هدف دست پیدا نکردیم اما در مسیر تحقق این اهداف هستیم. این تصمیم در راستای کمک به عدالت آموزشی حرکت کرده است و داده ها نشان میده این اتفاق افتاده است.

وی خاطرنشان شد: این موضوع باعث شده ما یک رصد دقیقی از نظام آموزشی داشته باشیم و مبتنی بر این رصد بتوانیم برای ارتقای کیفیت برنامه ریزی کنیم که این باز هم کمک بزرگی هست که میتواند مبنای بزرگی برای برنامه ریزی ارتقای کیفیت باشد.

زارعی در پایان افزود: خروجی‌های سال 1403 نشان داده دهک‌هایی که زیر رتبه‌های برتر هستند دهک‌های 1 تا 3، 75 صدم میزان پذیرششان بیشتر شده. دهک‌های 4 تا 7 نیز تقریبا 1.25 صدم اضافه شده است. در دهک‌های 8 تا 10 تقریبا 2.25 صدم کاهش پیدا کرده است و این نشان میده که در این مسیر حرکت کردیم در امتحانات نهایی پایه یازدهم نسبت به سال گذشته شاهد رشد بودیم. اما در پایه دوازدهم کمی افت داشتیم.