دوشنبه 12 مرداد 1405

زیرساخت های اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع در کهگیلویه و بویراحمد فراهم است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
زیرساخت های اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع در کهگیلویه و بویراحمد فراهم است

یاسوج - ایرنا - مدیرعامل شرکت پخش فراوردهای نفتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای طرح توزیع الکترونیکی گازمایع با زیر ساخت بانکی از هفته های پیش آغاز شده و خانوارهای فاقد گاز طبیعی و همچنین صنوف و کارگاه هایی که فاقد گاز طبیعی هستند می توانند با مراجعه به سایت newtejartasan.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

سید لطف الله مسعودی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: خانوارهای فاقد گاز طبیعی و همچنین صنوف و کارگاه هایی که فاقد گاز طبیعی هستند می توانند با مراجعه به سایت مذکور نسبت به ثبت نام اقدام کنند تا سهمیه مربوطه تخصیص و از عاملیت فروش گاز مایع سوخت خود را دریافت کنند.

وی افزود: چنانچه خانواری در هنگام ثبت نام با مشکل مواجه شد می تواند به یکی از نواحی شرکت پخش فرآورده های نفتی مراجعه کند.

مدیرعامل شرکت پخش فراوردهای نفتی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این خصوص لازم است سرپرستان خانوارها با وارد کردن کد ملی، کد پستی، شماره کارت بانکی، شماره همراه بنام خود و همچنین اطلاعات خانوار خود که سرپرستی آنها را به عهده دارند در سایت مذکور اقدام و ثبت نام خود را تکمیل کنند.

مسعودی ابراز داشت: متقاضی با ورود به سایت newtejaratasan.niopdc.ir گزینه ثبت نام نفت سفید خانوار را انتخاب و پس از ثبت مشخصات فردی استعلام کد ملی را انتخاب کند.

وی تاکید کرد: سپس اطلاعات محل سکونت خود را وارد و پس از وارد کردن اطلاعات تماس، گزینه استعلام کد پستی را بزند.

مدیرعامل شرکت پخش فراوردهای نفتی کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: متقاضی شماره کارت بانکی را وارد کند و سپس گزینه افزودن کارت بانکی را انتخاب و پس از آن وضعیت مصرف سوخت را مشخص کند و درصورت عدم ثبت اطلاعات گزینه من در شرایط خاص هستم را فعال کند.

مسعودی بیان کرد: پس از ثبت مشخصات اطلاعات افراد تحت تکلف را وارد و فروشندگی مورد نظر را انتخاب و دکمه تایید و ادامه را وارد کند و در این صورت کد کاربری فرد در صفحه ظاهر می شود و رمز کاربری به شماره همراه فرد ارسال می شود.

وی تاکید کرد: پس از تایید نواحی شرکت چنانچه فرد مشمول دریافت سوخت مایع باشد از طریق پیامک به وی اطلاع داده می شود.

مدیرعامل شرکت پخش فراوردهای نفتی کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: گاز مایع مورد نیاز روستائیان و عشایر و صنوف این استان با همکاری بانک های عامل، سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد، تعاون روستایی، عشایر و شرکت گاز بصورت الکترونیکی توزیع خواهد شد.

مسعودی گفت: این طرح در استان ها، محاسن زیادی از جمله افزایش سهمیه خانوار ها از سه به چهار سیلندر گاز مایع در ماه و واقعی کردن قیمت برای مصرف کننده دارد که دولت تعیین کرده است.

وی ابراز داشت: با اجرای این طرح اطمینان کامل از تامین گازمایع خانوار در تمام نقاط استان اعم از روستایی وعشایری حاصل می شود واز برخی سو استفاده ها و عرضه خارج شبکه جلوگیری می شود.

افزون بر 100 عامل گاز مایع در استان وجود دارد.

*س_برچسب‌ها_س*