زیرگذر شورا در منطقه 15 به بهرهبرداری رسید
![زیرگذر شورا در منطقه 15 به بهرهبرداری رسید](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1402/11/23/18946348_649.jpg)
شهردار منطقه 15 از بهرهبرداری زیرگذر شورا خبر داد و گفت: با ایجاد دسترسیهای ورودی و خروجی بزرگراه شهید نجفی رستگار، محله رضویه و مشیریه از بنبست خارج شد.
محمد شیری شهردار منطقه 15 با اشاره به اینکه بهره برداری از پروژه زیر گذر شورا ضمن کاهش ترافیک سنگین محور، در رفع آسیبهای عبور و مرور ناحیه چهار تاثیر گذار خواهد بود، گفت: این دسترسیها در بزرگراه شهید نجفی رستگار با هدف رفع مشکل ساکنین و بازگشایی گره ترافیکی احداث شده است.
به گفته وی، به همین سبب در فاز نخست پروژه یک رمپ (مسیر ورودی) از بزرگراه شهید نجفی رستگار به خیابان شورا در محله رضویه به طول 350 متر و یک لوپ (مسیر خروجی) محله رضویه از خیابان شورا به شرق بزرگراه شهید نجفی رستگار به طول 300 متر ساخته شد.
شیری اضافه کرد: در فاز دوم نیز مسیر ورودی جدید از بزرگراه شهید نجفی رستگار به محله رضویه، جاده به طول 240 متر در عرض 4 متر بهسازی شده و آسفالت و جدول آن نیز تکمیل شده است.
شهردار منطقه گفت: با احداث این مسیرهای دسترسی، سفر اهالی محل حداقل 20 دقیقه کاهش خواهد داشت و ضمن ایجاد دسترسی محله رضویه به بزرگراه شهید نجفی رستگار و بزرگراه امام رضا (ع) علاوه بر کاهش طول سفر، تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه و افزایش رضایتمندی شهروندان به خصوص اهالی محله را در پی خواهد داشت.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری