پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

سازمان بورس: شورای رقابت اختیار قانونی لغو عرضه خودرو را ندارد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سازمان بورس: شورای رقابت اختیار قانونی لغو عرضه خودرو را ندارد

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سنا، امیر مهدی صبائی، مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس اظهار داشت: طبق قانون بازار اوراق بهادار، شورای عالی بورس بالاترین رکن بازار سرمایه است و تصویب سیاست‌های کلان بازار سرمایه را به عهده دارد. یکی از وظایف این شورا تعیین خط‌مشی و تدوین قانون و مقررات مربوطه است و کلیه مصوبات شورای عالی بورس برای بورس‌ها لازم‌الاجرا است.

وی افزود: عرضه خودرو در بورس کالا یکی از مصوبات شورای عالی بورس است و بورس کالا موظف است تا در چارچوب این مصوبه رفتار کند. لذا ضمن احترام به جایگاه شورای رقابت، بورس کالا تابع مصوبات شورای عالی بورس است.

صبائی در ادامه بیان کرد: ضمن اینکه این برای اولین بار نیست که در خصوص عرضه یک محصول یا تعیین قیمت پایه آن بین شورای رقابت و بورس اختلاف نظر وجود دارد؛ لذا در این مورد (عرضه خودرو در بورس کالا) کمافی‌السابق با رویکرد حمایت قاطع از حقوق سرمایه‌گذاران، به طریق اولی تابع قوانین و مصوبات شورای عالی بورس هستیم.

مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس در پایان خاطر نشان کرد: هر گونه ملاحظه‌ای در خصوص عرضه خودرو در بورس کالا صرفا و صرفا در شورای عالی بورس قابل بررسی است.

بنابراین گزارش، شورای رقابت در نامه ای عرضه خودروهای دنا، پژو 207 و شاهین را در بورس کالا ممنوع کرده بود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

شورای عالی بورس

بازار سرمایه بورس کالا عرضه خودرو در بورس شورای رقابت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
سازمان بورس: شورای رقابت اختیار قانونی لغو عرضه خودرو را ندارد 2