جمعه 30 مرداد 1405

سازمان مالیاتی از مردم خواست فرار مالیاتی را سوت بزنند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
سازمان مالیاتی از مردم خواست فرار مالیاتی را سوت بزنند

سازمان امور مالیاتی کشور در راستای مبارزه با فرار مالیاتی، درگاه اینترنتی برای دریافت گزارش مردمی از فرار مالیاتی راه‌اندازی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درگاه اینترنتی سازمان امور مالیاتی کشور برای دریافت گزارش‌های مردمی از فرار مالیاتی شروع به کار کرد.

در راستای سوت زنی (گزارش موارد فساد و فرار مالیاتی)، سازمان امور مالیاتی به منظور مقابله با فرار مالیاتی، امکانی را فراهم کرده تا مردم بتوانند گزارش‌ها و مستندات خود را از فرار مالیاتی بدون آنکه اسم، آدرس یا نشانی از خودشان وجود داشته باشد، تخلفات و فرار مالیاتی احتمالی را سوت بزنند.

در این روش هر شهروند مسئولی می‌تواند به راحتی با ورود به این درگاه اطلاعات خود از نحوه تخلف مورد نظر را با ذکر توضیحات و حتی مستندات ثبت کند تا در اسرع وقت از سوی مسئولان سازمان مالیاتی پیگیری شود.

طبق اعلام رسمی امیدعلی پارسا رئیس کل سازمان مالیاتی، بالغ بر 45 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی وجود دارد و حجم اقتصاد زیرزمینی براساس محاسبات این سازمان در سال 96 بیش از 558 هزار میلیارد تومان بوده است.

انتهای پیام

سازمان مالیاتی از مردم خواست فرار مالیاتی را سوت بزنند 2