چهارشنبه 30 مهر 1404

ستاره سینما و روایت تنیس بازی در ساحل!

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
ستاره سینما و روایت تنیس بازی در ساحل!

رئیس کمیته تنیس ساحلی گفت: ایران میزبان دو هفته رقابت‌های بین‌المللی BT50 خواهد بود که ورزشکاران کشورمان می‌توانند 100 امتیاز و جایزه 8 هزار دلاری را از آن خود کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، میلاد کی‌مرام رئیس کمیته تنیس ساحلی فدراسیون تنیس درباره برگزاری رقابتهای تنیس ساحلی در ایران اظهار داشت: از مدت‌ها پیش برای این میزبانی برنامه‌ریزی کرده بودیم و در نهایت مقرر شد رقابت‌های تنیس ساحلی BT50 که بالاترین سطح این رویداد در ایران و منطقه است را برگزار کنیم، هرچند این رویداد را قبلا در ایران برگزار کرده‌ایم و قصد داریم یک‌بار دیگر و طی دو هفته شاهد برگزاری این مسابقات در جزیره کیش باشیم.

وی تصریح کرد: این مسابقات که به صورت بین‌المللی برگزار خواهد شد و در تقویم جهانی نیز ثبت شده، فرصتی است تا تنیسورهای خوب کشورمان توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته و امتیاز لازم برای ارتقای رنکینگ خود را به دست آورند.

این مسابقات طی روزهای 24 تا 26 آبان (هفته اول) و 27 تا 29 این ماه (هفته دوم) و در جزیره کیش برگزار خواهد شد.

253 258

کد خبر 2132094