سربازان ماهر در اولویت استخدام
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با برگزاری دومین مسابقات سراسری مهارت آموزی نیروهای مسلح با مشارکت و همکاری همه دستگاههای نظامی، سازمانهای نیروهای مسلح، سازمان فنی و حرفهای و جمعیت هلال احمر با شعار «سربازان ماهر، پنجه های کارآمد و اشتغال موثر» برگزار خواهد کرد. این مسابقات در 20 رشته مهارتی شامل آمادگی جسمانی، حفاظت...
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با برگزاری دومین مسابقات سراسری مهارت آموزی نیروهای مسلح با مشارکت و همکاری همه دستگاههای نظامی، سازمانهای نیروهای مسلح، سازمان فنی و حرفهای و جمعیت هلال احمر با شعار «سربازان ماهر، پنجه های کارآمد و اشتغال موثر» برگزار خواهد کرد.
این مسابقات در 20 رشته مهارتی شامل آمادگی جسمانی، حفاظت فیزیکی، کمکهای اولیه، برنامه ریزی و برنامه نویسی، برنامه نویسی توسعه دهنده، برنامه نویسی معماری، عکاسی دیجیتال، تعمیر سخت افزار تلفن همراه، تعمیر و نصب دوربین مدار بسته، برق کار ساختمان، تعمیرکار خودروهای سبک، تعمیرکار برق خودرو، سرویس کار خودرو، تعمیر کار وسائل سرمایشی و گرمایشی، درب و پنجره سازی، خیاطی مردانه، آرایشگری مردانه و آشپزی خواهد بود.
در این دوره 22 هزار سرباز وظیفه از همه نهادهای نظامی شرکت خواهند کرد. همه کارکنان وظیفه نیروهای مسلح مجاز به شرکت در این مسابقات هستند و کسانی که پیش از دوره خدمت سربازی آموزش های مهارتی را سپری کردند نیز می توانند در آن شرکت کنند. مشوق های این مسابقات به جوایز نقدی، مدال افتخار، مرخصی، اولویت در جذب نیروهای مسلح، عنوان مربی گری و... هستند.
سردار محمدجواد زاده کمند، فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون این موضوع که آیا به رتبههای برتر و برگزیدگان سرباز ماهر سهمیهای در دانشگاههای نیروهای مسلح تعلق میگیرد یا خیر اظهار داشت: ورود به دانشگاههای نیروهای مسلح دارای شرایط خاصی است. وی افزود: داوطلبین ورود به دانشگاههای علوم دفاعی، آزمونهایی را دارند که قطعا با کسانی که تنها تکنیکهای مهارتی کسب میکنند، موفق تحقق تمامی شرایط مورد نیاز نمیشوند. اما اگر کسانی باشند که شرایط دیگر را داشته باشند میتوانند در دانشگاه شرکت کنند. اما بعید است کسی تنها با مهارت آموزی بتواند وارد دانشگاه شود. زاده کمند در ادامه گفت: دانشگاه دفاع ملی، دانشگاه حکمرانی است؛ و برای کسانی که خارج از نیروهای مشلح هستند و مسئولیتهای حکمرانی دارند و یا قرار است در این مسئولیتها قرار بگیرند دورههای خود را برگزار میکند. برای کسانی که در نیروهای مسلح هستند نیز شرایط خاص خودش را دارد. وی افزود: البته سربازان ماهر در اولویت استخدام قرار میگیرند. کسی که در اولویت استخدام نیروهای مسلح قرار بگیرد و استخدام شود، قاعدتا امکان راه یابی به تمامی دانشگاههایی که در درون نیروهای مسلح وجود دارد را خواهد داشت.