چهارشنبه 8 بهمن 1404

سردار آزمون در نیمکت هم جایی ندارد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
سردار آزمون در نیمکت هم جایی ندارد

پیروزی پرگل شباب‌الاهلی مقابل الفجیره در شرایطی رقم خورد که سردار آزمون همچنان دور از میادین، بازگشتش را با احتیاط دنبال می‌کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه رقابت‌های لیگ برتر فوتبال امارات، شب گذشته تیم شباب‌الاهلی موفق شد با نمایشی خیره‌کننده و هجومی، الفجیره را با نتیجه پرگل 7 بر صفر شکست دهد. این برد قاطع جایگاه شباب‌الاهلی را به صدر جدول رساند، اما نکته قابل توجه این دیدار، غیبت دوباره سردار آزمون، مهاجم ایرانی این تیم، در ترکیب و حتی روی نیمکت بود.

سردار آزمون که حدود سه ماه پیش دچار مصدومیت شدیدی شده بود، طی هفته‌های اخیر روند بازگشت خود را دنبال کرده و در روزهای گذشته در تمرینات گروهی شباب‌الاهلی نیز حضور داشته است. بررسی‌ها نشان می‌دهد این مهاجم تیم ملی ایران از نظر بدنی مشکل خاصی برای بازگشت ندارد و هدف اصلی او رسیدن به بهترین فرم ممکن پیش از بازگشت کامل به مسابقات رسمی است.

در همین حال، کادر فنی شباب‌الاهلی قصد ندارد در مورد این بازیکن کلیدی ریسک کند و بازگشت آزمون به میادین را با نهایت احتیاط پیش می‌برد. به همین دلیل، با وجود آمادگی نسبی، نام سردار آزمون حتی در فهرست بازی مقابل الفجیره نیز قرار نگرفت. با این حال، انتظار می‌رود بازگشت او به لیست تیم در دیدارهای آینده دور از دسترس نباشد و این ستاره ایرانی به‌زودی بار دیگر در مستطیل سبز دیده شود.

انتهای پیام /