سه روزه میتوان مشکل بازار سرمایه را حل کرد / کاندیدای پوششی نیستم / نمیخواهم جهانگیری وار عمل کنم / برای تحول امدم
امیرحسین قاضیزاده هاشمی، روز چهارشنبه در نشست خبری گفت: چهار دهه است ملت ایران در گذرگاههای سخت قرار گرفته و امید است نخستین دولت در گام دوم انقلاب دولت تحولی باشد. «دولت سلام» آمده است تا به جوانان و عزم ملت ایران سلام کند تا با همراهی مردم مسیر اشتباه را اصلاح و نقاط قوت را تقویت کند. با استفاده از تجارب و ظرفیت خود و استفاده از تجارب جهانی یک رویکرد جدید در پیش گیرد.
سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی کاندیدای ریاست جمهوری 1400، پیش از ظهر امروز در نشست خبری با بیام اینکه دولت سلام اولین سلامی که میفرستد به ملت ایران و ملت عزیزی است که 60 سال است در تحقق پیروزی انقلاب همراهی کرده و نادیده گرفته و بخشیده تا به اینجا برسد اظهار کرد: دولت تحول با استفاده از عبرت از مسیرهای اشتباه و رویکرد جدید در جهت اصلاح امور اقدام خواهم کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی سایت تابناک وی افزود: رسانه ها نقش مهمی در نقش شور و شعور در انتخابات دارند از این رو امیدوارم اصحاب رسانه زمینه ساز آبادانی ایران عزیز باشند.
نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ثبات شغلی خبرنگاران باید تأمین شود تا با قدرت حرفشان را بزنند و نگران آب و نان نباشند، تصریح کرد: البته فیکنیوزهایی هم هستند که اصحاب صاحبان پول شدهاند. امیدوارم بخش حقیقی رسانه در این بیست روزی که مردم به نامزدها توجه میکنند، نفاط ضعف و قوت افراد را به مردم معرفی کنند.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه مردم شایسته بهترینها هستند خاطرنشان کرد: دوران لبخندها و اشکهای صوری و بینتیجه گذشته است. دورانی که با بهکار گرفتن احساسات مردم جلب رأی میشد تمام شده است از این رو امیدوارم بعد از چلگی انقلاب به پختگی رسیده باشیم که بر اساس برنامه واقعی انتخاب کنیم.
وی با بیان اینکه ریاستجمهوری کار فرد نیست، باید ببینیم مجموعه و مکتب فکری که پشت فرد هستند چه مجموعهای هستند تاکید کرد: مشکلاتی مثل مسئله بورس را می توان سه روزه حل کرد اما این موضوع نیازمند دستور حکومتی است که رئیس جمهور باید صادر کند.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه میخواهیم دولت را از دره ناکارآمدی سیاست بازان، نجات دهیم گفت: امیدواریم دیگر شاهد رفیق بازی نباشیم و جوانان شایسته در رأس امور قرار گیرند از این رو ما یک مدل را برای این کار ارائه کردهایم.
وی با بیان اینکه به صورت مستقل وارد انتخابات شده است اظهار کرد: هرچند مراکز قانونی باید به تعهداتی که دولتمردان دادهاند رسیدگی کنند، اما فراموش نکنیم که امیرالمومنین میفرمایند بیتالمال را حتی اگر کابین زنانتانکرده باشید، باز خواهیم ستاند.
قاضیزاده هاشمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برنامه شما برای رسانه ها چیست، افزود: ما باید اقتصاد رسانه را اصلاح کنیم که لازمه آن ایجاد ثبات شغلی و اعتماد اجتماعی است از این رو باید بجای اینکه یارانه را به رسانه دهیم به خبرنگار دهیم تا رقابتی فعال اتفاق بیفتد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1400 با بیان تینکخ 19 برنامه تحولی دارد که 8 مورد آن دارای اولویت است تصریح کرد: جوانان این ممکلت انقدر بزرگ شده اند که این کشور را به خوبی اداره کنند از این رو اگر به آنها اعتماد شود در همه بخشها و بخصوص مدیریت میتوانند مدیران و نیروهای موفقی باشند.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به اینکه درک برخی از ریاست جمهوری درک دقیقی نیست خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید کسی باشد که درک استراتژیکی در مسائل داشته باشد یعنی دید کامل داشته باشد از این رو برنامه ها و رویکرد من کاملا اجتماعی است؛ چرا که اقتصاد ابزاری است برایارتقای جامعه، پس باید مسائل اجتماعی هم در اولویت قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه رئیسجمهور باید یک رهبر خوب باشد و همه را با خود راهنمایی کند و تیم را جلو ببرد، تاکید کرد: بنده کاندیدای پوششی نیستم و از نظر من نیز کسی که میخواهد در انتخابات بیاید قرار نیست مانند جهانگیری عمل کند، ما که نمیخواهیم «جهانگیریطور» عمل کنیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه رئیسی برادر بزرگ ما است و سالیان سال است به وی ارادت دارم اما ما هم میخواهیم حرفهایمان را به مردم عرضه کنیم گفت: اگر جبهه انقلاب به خطر افتاد و این شرط ایجاد شد حاضرم همکاری کنم و به بحث در این رابطه بپردازیم.
وی با بیان اینکه بنده به عنوان جریان گام دوم انقلاب و چهرههای نخبه، با کار طولانی و عمیق برای اصلاح نظام اداری و تغییر در نظام مدیریتی کشور در راستای تحقق آرمانهای انقلاب آمدهام اظهار کرد: درباره مشارکت باید بگویم انتخابات یک امر عمومی است و جایگاه مهمی دارد اما در ایم دوره مردم دلسردیهایی دارند و فکر نمیکنم این بخاطر نتایج اعلامی درباره رد و یا تایید صلاحیتها باشد، بلکه نسبت به عملکرد کارگزاران کشور است و مردم حس میکنند به آنها خیانت شده است و از ساختارها ناراضی اند چرا که بعضا فساد و رشوه دیده میشود.