سه هزار کارگر زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی گچساران هستند
گچساران - ایرنا - رئیس اداره تامین اجتماعی گچساران گفت: سه هزار کارگر ساختمانی در این شهرستان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
محسن علیزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کارگران ساختمانی برای بیمه شدن بایستی تنها هفت درصد از 30 درصدی حق بیمه مشاغل آزاد را پرداخت کنند.
وی تعداد مستمری بگیران شهرستان گچساران را پنج هزار و 310 نفر اعلام کرد و گفت: با احتساب افراد تحت تکفل آنان این اداره به بیش از 9 هزار و 651 نفر در این زمینه خدمات رسانی دارد.
علیزاده ابراز داشت: ماهانه به طور میانگین بیش از 65 میلیارد ریال حقوق به مستمری بگیران تامین اجتماعی شهرستان گچساران پرداخت می شود.
وی افزود: 80 هزار نفر در این شهرستان دارای دفترچه تامین اجتماعی هستند.
علیزاده تعداد بیمه شدگان اصلی شهرستان گچساران را بیش از 28 هزارو 858نفر دانست و بیان کرد: افراد تحت تکفل، این تعداد به 51 هزار747 نفر است.
وی گفت: غرامت دستمزد ایام بیماری، غرامت دستمزد ایام بارداری، پروتز و اروتز، غرامت نقص عضو مقطوع، کمک هزینه ازدواج، کمک هزینه کفن و دفن، هزینه سفر و فوق العاده سفر و اقامت بیمه شده و همراه او، ازجمله تعهدات کوتاه مدت تأمین اجتماعی به بیمه شدگان واجد شرایط است.
از پنجم تا 11 اردیبهشت به هفته کار و کارگر نامگذاری شده است.
شهرستان 150 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
*س_برچسبها_س*