سهگانه وحشت / بازار دلار، طلا و سکه با جهش قیمتها روبهرو است
شایان دنیادیده، مجری برنامه راس یک، در اشاره به گزارش روزنامه دیجیتال خبر فوری با عنوان "سهگانه وحشت"، از جهشهای اخیر در بازار دلار، طلا و سکه و تاثیر آن بر قیمتها صحبت کرد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، شایان دنیادیده، مجری برنامه "راس یک"، در اشاره به تیتر یک روزنامه دیجیتال خبر فوری با عنوان "سهگانه وحشت" گفت: این تعبیر به بازار دلار و طلا و سکه که با جهشهای زیادی همراه بوده، اشاره دارد. هر گرم طلای 18 عیار از 12 میلیون و 200 هزار تومان فراتر رفته است. وی در ادامه افزود: این قیمت مربوط به زمانی است که گزارش نوشته شده بود و ممکن است در زمان انتشار این ویدیو یا لحظه اعلام، این قیمتها متفاوت باشد.
دنیادیده همچنین تأکید کرد که قیمتها در این بازارها ممکن است با تغییرات قابل توجهی روبهرو شوند و قطعا دو یا سه قیمت متفاوت خواهیم دید.