شرکت ملی مس آماده توسعه کارخانه مس قلعهزری خوسف است

بیرجند - ایرنا - مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: پروژه مس قلعهزری خوسف در خراسان جنوبی به علت قدمت، نیاز به نوسازی تجهیزات و بهسازی شرایط دارد که این شرکت آماده هرگونه همکاری در این زمینه است.
به گزارش روز دوشنبه اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی اردشیر سعدمحمدی افزود: برای توسعه معدن و کارخانه مس قلعهزری خوسف در استان خراسان جنوبی آمادگی لازم را داریم.
وی با اشاره به سهم 33 درصدی شرکت ملی صنایع مس ایران در پروژه مس قلعهزری گفت: تصمیم گیری نهایی با سهامدار اصلی است که 67 درصد سهام را در اختیار دارد اما ما آمادگی لازم برای هرگونه همکاری را داریم.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران اظهار داشت: شرکت ملی مس آمادگی خود را برای بهسازی شرایط موجود معدن و کارخانه مس قلعهزری اعلام کرده است.
سعدمحمدی گفت: برای میزان اعتباری که این بهسازیها و تأمین تجهیزات کارخانه قلعهزری نیاز دارد، سقف خاصی تعیین نشده و به هر میزان که لازم باشد، میتوانیم سرمایه گذاری کنیم.
تجهیزات معدن مس قلعهزری در شهرستان خوسف با گذشت بیش 100 سال از زمان بهرهبرداری آن نیاز به نوسازی و بهسازی دارد.
رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) روز شنبه 21 دی ماه با سفر به خراسان جنوبی به همراه استاندار از برخی معادن بازدید و اعلام کرد: این سازمان در بخش زیربنایی معادن استان خراسان جنوبی 400 میلیارد تومان سرمایهگذاری در حال اجرا و تعهد دارد.
خوسف در فاصله 36 کیلومتری بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی واقع است.
*س_برچسبها_س*