شزنی: برای بازی فردا استرس ندارم، آدرنالینم بالاست!
در آستانه دیدار حساس لهستان مقابل اتریش در رقابتهای یورو 2024، وویژیک شزنی سنگربان لهستانی به صحبت با خبرنگاران پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، لهستان و اتریش فردا در حالی به مصاف هم میروند که هر دو تیم، بازی اول خود در مرحله گروهی را باختهاند. لهستان مغلوب تیم ملی هلند شد و اتریش نیز مقابل فرانسه تن به شکست داد. شزنی، دروازهبان لهستان در آستانه بازی، با خبرنگاران صحبت کرد.
شزنی با اشاره به دو دیدار اخیر لهستان مقابل اتریش گفت: "ما خاطرات خوبی از دو بازی گذشته مقابل اتریش داریم. نباختیم و گلی دریافت نکردیم، اما میدانیم که فردا با تیمی واقعاً خوب و سازماندهی شده روبرو خواهیم شد. استرس دارم؟ خیر، اما آدرنالین: بله."
سنگربان باتجربه لهستان در خصوص بازگشت لواندوفسکی از مصدومیت اظهار داشت: "نمیدانم او برای بازی 90 دقیقهای آماده باشد، اما حریفان از دیدن او خوشحال نخواهند شد. آدام بوکسا در بازی اول جانشین خوبی برای او بود، اما ما در مورد بهترین بازیکن تاریخ لهستان صحبت میکنیم، بنابراین بدون شک بازگشت او به ما کمک خواهد کرد، هم از نظر روحی و هم در زمین."
شزنی در ادامه افزود: "بازی اول را باختیم، اما همچنان مثبت فکر میکنیم. جو تیم عالی است، اما باید به این، نتایج خوب هم اضافه کنیم. برای من، گذراندن دو هفته در آلمان با فضایی خوب برای انجام تنها سه بازی و رفتن به خانه، نه، من این را نمیخواهم. این کافی نیست. من میخواهم اینجا عملکرد خوبی داشته باشم و واقعاً معتقدم که میتوانیم."