شمسایی: جای سیلی تیم افغانستان روی صورت من است
سرمربی تیم فوتسال ایران ضمن عذرخواهی بابت توقف برابر افغانستان گفت: امروز سیلی خوردیم و جای آن روی صورت من است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم وحید شمسایی درباره توقف 2 -2 تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان در دومین دیدار در بازیهای کشورهای اسلامی گفت: قطعا من نتوانستم بازیکنان را برای این بازی به انگیزه کافی برسانم. به تیم افغانستان احترام میگذارم و آنها با همه توان بازی کردند.
وی ادامه داد: بازیکنان ایران از قبل مقابل افغانستان خودشان را برنده میدان میدانستند. باید قبول کنیم فوتبال در دنیا به تلاش بازیکنان بستگی دارد نه اسم آنها. تیم فوتسال افغانستان بیشتر از ما تلاش کرد. وقتی بازی را خوب شروع کردیم خودمان را برنده میدان میدانستیم.
بازیهای کشورهای اسلامی | توقف فوتسال ایران این بار برابر افغانستانسرمربی تیم ملی فوتسال عنوان کرد: بعد از بازی خیلی خوبی که با مراکش داشتیم اصلا توقع نمیرفت با چنین کیفیتی مقابل افغانستان بازی کنیم. مسابقه بعد را در پیش داریم و اگر به دنبال صعود هستیم بازی بعدی برای ما مهم است و باید پیروز شویم تا صعود کنیم.
شمسایی گفت: صحبتهایی که قبل از بازی مقابل افغانستان داشتیم هیچ کدام توجیهی برای مسائل فنی نیست. هر چیزی سر جای خودش است. به خاطر ضعفی که داریم دستمان را بالا میبریم. بعد از بازی مقابل مراکش فکر کردیم به خواستههایمان رسیدیم اما بازی مسیر دارد. باید حرفهای رفتار کرده و بازی مقابل افغانستان هم فراموش کنیم. بازی بعدی خیلی مهم است و اگر به دنبال صعود هستیم باید از این مسیر عبور کنیم.
وی در مورد داوری یادآور شد: در مورد داوری صحبت نمیکنم، کاری از دستمان برنمیآید، ما خودمان مشکل داشتیم. بازیکن وقتی موقعیت خوب را به گل نمیرساند مقصر داور نیست. افغانستان از ما باانگیزهتر بود.
سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: اتفاقاتی که در دیدار با افغانستان در رده جوانان افتاد به هیچ عنوان به من و تیمم ربط ندارد. روز اول گفتم به بازیکنان گفتم باید ببینیم از دل مسابقات بازیهای کشورهای اسلامی چه چیزی میخواهیم. دو رقیب ما در آسیا در این مسابقات حضور دارند، بنابراین ما از پیش برنده نیستیم. امروز مقابل افغانستان سیلی خوردیم که جای آن روی صورت من است.
شمسایی خاطرنشان کرد: این تیم در حال تلاش است و همه تیمها در حال جنگیدن هستند، بازیکنان براساس اسم به موفقیت نمیرسند، بلکه تلاش آنها مهم است. در هر صورت این بازی تمام شد، عذرخواهی میکنم.